Seksiä ulkona teinitytöt antaa pillua

seksiä ulkona teinitytöt antaa pillua

Kun homma hoidetaan esileikin ja yhdynnän voimin, aikaa voi mennä 20 minuuttia. Kiireessä nopein apu löytynee vibraattorista. Kumppanisi tuskin pistää pahitteeksi, jos saa katsoa. Jos seksirutiinisi ovat tylsähköjä, kutsu petiin mukaan vaikkapa Johnny Depp merirosvohattuineen. Kun antaudut seksifantasioille, piristät samalla oikeitakin hommia ja kiihdytät seksiviettiäsi. Jos vielä jaat jotkut fantasioistasi kumppanillesi, saat toimintaan entistä enemmän potkua. Suosittuja fantasioita ovat spontaani seksi, kolmenkimpat sekä seksi työpaikalla.

Paras puoli vanhenemisessa on se, että voit tehdä tai olla tekemättä, mitä haluat. Sano se kiltillä äänensävyllä, ja kumppanisi luultavasti ymmärtää, että sinulla on päänsärky, etkä halua harrastaa seksiä. Mutta jos syy on sama viikosta toiseen, ymmärrystä ei ehkä heru. Kymmeniä tuhansia heteromiehiä ja -naisia käsittelevässä tutkimuksessa huomattiin, että 85 prosenttia naisista oli tyytyväinen kumppaninsa peniksen kokoon, mutta liki puolet miehistä oli miehuutensa kokoon tyytymättömiä.

Kerro siis hänelle, että hänen housuissaan on kaikki tarvittava. Koolla ei olekaan väliä? Tällainen penis on naisten mieleen A hdistavatko puuttuvat sentit? Newcastlen yliopiston vuonna toteuttamassa tutkimuksessa huomattiin, että ne naiset, joilla oli varakas kumppani, saivat enemmän orgasmeja kuin köyhemmän miehen kanssa seurustelevat.

Tutkimukset osoittavat, että naisilla on tapana arvioida parisuhteita miehen suutelutaitojen mukaan. He myös harrastavat todennäköisemmin seksiä miehen kanssa, joka suutelee hyvin. Haluat todennäköisemmin tehdä vastapalveluksen, jos olet juuri saanut.

Joten kaikki voittavat, jos hän hoitelee sinut ensin. Jos luulit, että olet ainoa, joka ei saa orgasmia yhdynnässä, olit väärässä.

Liki kolmasosa naisista jää ilman orgasmia, jos mieheltä ei tipu yhdynnän lisäksi muuta. Tämä johtuu siitä, että klitoris jää usein stimuloimatta yhdynnän aikana, vaikka se on juuri se kohta, johon pitäisi eniten kiinnittää huomiota. Jos et harrasta seksiä, mitä teet kaikella vapaa-ajallasi? Todennäköisyydet ovat sen puolella, että teet enemmän töitä. Miehet ja naiset kääntyvät kummatkin töiden puoleen täyttääksen seksittömyyden aiheuttaman tyhjiön.

Näin käy silloin, jos seksiä saa harvemmin kuin kerran viikossa, kertoo saksalaisen Gottingenin yliopiston teettämä selvitys, jossa tarkasteltiin 32 ihmisen seksielämää. Vaikka sinulla olisi raskausarpia missä tahansa ja olisit tyytymätön itseesi, rintojasi kelpaa kyllä esitellä — kunhan liivit ovat vain oikeankokoiset ja tukevat.

Laita yllesi siis paita, joka paljastaa vähän dekolteeta, ja tunnet olosi seksikkäämmäksi kuin aikoihin. Toisin kuin yleinen uskomus väittää, miehet eivät ole aina valmiita ja himokkaita. Tämä koskee erityisesti keski-ikäisiä miehiä, joiden testosteronitasot alkavat tippua. Älä siis syyllistä häntä, äläkä itseäsi. Kuvittele, että kumppanisi ei koskaan koskettelisi nännejäsi esileikin tai seksin aikana.

Hän vain jättäisi ne huomioimatta. Miksi sitten itse jätät ne huomioimatta? Miehen nännit ovat yhtä tärkeät kuin omasi. Englantilaisen Sheffieldin yliopiston tutkimuksessa huomattiin vuonna , että nännien stimulointi aiheutti kiihottumisen yli puolelle miehistä tai ainakin lisäsi sitä.

Silti vain 17 prosenttia miehistä pyysi sitä. Säästä ystäväsi, siskosi, huonetoverisi ja erityisesti työkaverisi seksielämäsi yksityiskohdilta. Tapahtumien vertailu saattoi olla hauskaa parikymppisenä, mutta aikuisena naisena se on vain noloa ja ehkä hieman inhottavaa. Aseta itsesi heidän asemaansa: Tuhmat puheet kiihottavat todella joitain pareja. Puhe voi olla juuri niin siistiä tai rohkeaa kuin haluatte. Varmista vain, että tiedät, mihin kumppanisi vetää tuhman ja ällöttävän puheen rajan.

Lyhyet seksikohtaamiset voivat kuulostaa kiihottavilta, mutta monelle naiselle ne ovat kaikkea muuta. Durhamin yliopistossa vuonna tehdyn tutkimuksen mukaan vain 54 prosenttia yhden illan jutun kokeneista naisista piti kokemuksia positiivisina. Se, mitä ennen pidit liian erikoisena, voi vanhemmalla iällä ollakin mahtavaa, jos olet vain päässyt eroon rajoitteistasi.

Mikäpä parempi hetki tehdä seksivideo, stripata miehelle, kokeilla kolmenkimppaa tai tehdä mitä tahansa, mistä salaisesti olet aina haaveillut? Seuraavan kerran, kun aiot antaa kumppanillesi suuseksiä, mene vielä alemmas.

Jos et ole vielä huomannut, varpaat ovat yksi erogeenisimmistä alueista sekä miehillä että naisilla. Myös sormet, korvanlehdet ja polvitaipeet kannattaa testata. Perimenopaussi voi todella sotkea seksielämäsi: Tuore tutkimus paljastaa, että pitkissä parisuhteissa voi todella säilyttää kemian pitkään. Jos niistä uupuu lyhyiden suhteiden intohimoinen kiihkeys, se on luultavasti hyvä asia — ainakin jos kalifornialaisen Stony Brookin tutkimusta on uskominen.

Se nimittäin tarkoittaa, että suhteesta uupuvat myös ahdistus ja epävarmuus. Usko tai älä, jos olet naimisissa, harrastanet enemmän seksiä kuin sinkkuystäväsi. Se ei kuitenkaan tarkoita ihmeitä, keskivertoaviopari painii petipuuhissa 69 kertaa vuodessa, mikä on vain yhdeksän kertaa enemmän kuin sinkkujen vuosittaiset seksikerrat.

Tämän paljasti vuonna tehty chicagolaistutkimus. Ja 40 ikävuoteen mennessä tiedät muutenkin, että laatu korvaa määrän. Arabimaissa, joissa naisen rooli on erilainen ja naisen velvollisuus on pukeutua niin, että se ei herätä miesten huomiota, raiskaus tulkitaan Päivi Käri-Zeinin mukaan usein naisten syyksi.

Poliisi ja maahanmuuttajien kanssa työskentelevät ovat aikaisemmin huomauttaneet maahanmuuttajille tarjottavan kotoutuksen puutteista. Naisten asemasta tulee kertoa muutakin kuin että Suomessa on ollut naispresidentti. Pitäisi kertoa Suomen laista, naisen ja miehen välisestä viestinnästä, seksuaalikulttuurien eroista. Esimerkiksi Helsingin poliisin rikosylikonstaapeli Marja Vuento nosti kysymyksen esiin kahdeksan vuotta sitten Ylen Hullu juttu -ohjelmassa.

Kolme vuotta sitten Suomen mielenterveysseura kriisiryhmän erikoisasiantuntijan Lena Bremer arveli Ylen A-studiossa kototuksen usein laiminlyövän seksuaalikasvatusta. Kotouttamisen puolta on selvitettävä, vaati oikeusministeri Anna-Maja Henriksson samana vuonna.

Myös Maahanmuuttovirasto on tehnyt yhdessä Väestöliiton kanssa uuden naisen asemaa ja seksuaalisuutta käsittelevän oppaan. Toistaiseksi esitettä ei ole kuitenkaan saatu jakoon vastaanottokeskuksen ruuhkien vuoksi, ja esite odottaa yhä levitystään. Mellanen ei halua ottaa kantaa, kuinka hyvin kotoutuksen seksuaalikasvatus kokonaisuutena onnistuu. Päivi Käri-Zeinin mukaan tulkit pitäisi kouluttaa siten, että he osaavat kertoa seksuaalikulttuurien eroista turvapaikkaa hakeville. Tulkit ovat hänestä tässä avainasemassa.

Husein Muhammedin mukaan Lähi-idästä tulevat miehet tietävät kyllä, miten seksuaalirikoksiin Suomessa suhtaudutaan. Raiskaus ei ole hyväksyttyä Lähi-idänkään maissa. Husein Muhammed on Irakin Kurdistanista kotoisin oleva lakimies. Tilastojen mukaan Lähi-idästä ja Afrikasta tulevia miehiä epäillään Suomessa seksuaalirikoksista kertaisesti enemmän kuin syntyperäisiä suomalaisia.

Kun rikollisuutta selittävät tekijät kuten se, että maahanmuuttajien joukossa on paljon alimmista tuloluokista tulevia nuoria miehiä on vakioitu pois, ero on kymmenkertainen syntyperäisiin suomalaisiin verrattuna.

Tilasto on Helsingin yliopiston yhteydessä toimivan oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen Optulan tekemä ja perustuu poliisille tulleisiin seksuaalirikosilmoituksiin. Optulan tilastosta on tullut jonkinlainen tabu. Osa suomalaisista on sitä mieltä, että tilasto leimaa maahanmuuttajat suotta.

Teeman käsittely on vaikeaa, koska siihen suhtaudutaan kiihkeästi sekä maahanmuuttoa vastustavien että puoltavien leirissä. Samaan aikaan täytyy muistaa, että suurimmalla osalla maahanmuuttajista ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Maahanmuuttomyönteiset tekevät hallaa maahanmuuttajille, jos he eri selittävillä tekijöillä selittävät eron pois", Husein Muhammed sanoo.

Muhammed on muslimi ja vihreä poliitikko. Hänen mielestään asiaa tulee käsitellä maahanmuuttajien omissa yhteisöissä, järjestöissä sekä uskonnollisissa ryhmissä, jotta löydetään syyt ongelmiin. Optulan tilastosta vastaava yliopistotutkija Martti Lehti sanoo, että rikostilastojen tarkoitus on ongelmanratkaisu, ei ihmisten leimaaminen.

Miltä kuulostaa pornon äänimaailmasta syntynyt polkka? Mitä on kantaaottava klitorisjenkka? Kansanmusiikissa ja kansanrunoudessa ei häpeillä puhua seksistä ja seksuaalisuudesta. Ja sen tiesi jo runojenkeräilijä Elias Lönnrot. Televisiosarjat ovat aikamme suuria kertomuksia. Ihmisen aika on kuitenkin rajallista. Mikä sarja kannattaa valita? Television tiiliskivet on analysoinut yli viisikymmentä laatusarjaa. Niihin perustuva testi antaa vinkkejä siitä, mitä kannattaa etsiä.

Olisiko se jotain näistä? Virusta pahemmiksi seurauksiksi nousivat neuroottiset huolet ja valtava häpeä. Miten on mahdollista, että kaksi itseään fiksuna pitävää kulttuuritoimittajaa avaa samana iltana videolinkiksi naamioidun viruksen Facebookissa?

Koska kokemuksemme olivat niin samankaltaiset, julkaisemme kirjoituksen tuplanarsistisesti minä-muodossa. Taiteilijanimi Leo Kuikka työstää Lappeenrannassa Suomen nihilistisimpiä ja synkimpiä sarjakuvia sysimustalla huumorilla siveltynä. Jokaista poikaa varten on olemassa tyttö. Tyttöjä on kaikkialla, haasteena on sen oikean löytäminen.

Paras vaihtoehto useimmille pojille on Tavallinen tyttö. Nätit tytöt voivat kohdella poikia tunteettomasti. He ovat liian tavoiteltuja.

Noin 73 prosenttia tavallisista tytöistä antaa pojalle pakit. Nätit tytöt antavat prosenttisesti pakit. Nätin tytön tunnistaa isoista korviksista, hienoista vaatteista ja muista helyistä.

Jos sinut torjutaan, nolostut pahasti. Voit yrittää, jos itseluottamusta riittää. Älä kinastele tyttöjen kanssa. Tytöt voittavat lähes aina. Yritä vain yhtä tyttöä kerrallaan. Muuten mustasukkaisuus pilaa kaiken ja jäät yksin. Useimmat tytöt pitävät kilteistä pojista. Poikkeuksena ovat villit tytöt, jotka pitävät villeistä pojista.

Kaikki tytöt pitävät fiksuista pojista. Vaikka olisit kaikista älykkäin poika ja tytöt kieppuisivat ympärilläsi, älä yritä kahmia kaikkia tyttöjä. Valitse yksi tyttö ja pyydä häntä ystäväksi. Katso mallia pojasta, joka hallitsee homman ja tee täsmälleen samoin. Kampaa tukkasi äläkä käytä verkkareita. Ei tarvitse pukeutua hienosti, kunhan näyttää siistiltä. Äitisi haluaa, että olet siisti, ja hänkin on tyttö.

Kysy häneltä Tyttö kiinnostuu sinusta, kun puhut hänelle ja yrität tutustua häneen. Anna tytön aloittaa keskustelu. Jos hän ei puhu, on sinun pakko sanoa jotain.

Älä möläytä mitään hölmöä. Jos tyttö ei puhu sinulle, hän on joko ujo tai ei pidä sinusta. Sinun on viisainta häipyä ja yrittää myöhemmin uudestaan. Jos tyttö ei anna numeroaan tai antaa väärän numeron, hän ei välitä sinusta - luovuta heti!

Ujo, etsi puhelias tyttö. Kun olet sanonut yhden lauseen, hoitaa tyttö puhumisen. Älä anna liian isoa lahjaa. Ota selville, mistä hän pitää voit kysyä esim. Väärissä vaatteissa voi tulla vaikeuksia. Älä tee mitään epätoivoista. Tytöt eivät pidä desperadoista. Tytöt eivät pidä elvistelijöistä. Älä ole pelle Pelle ei pysty hankkimaan elantoa, eikä pellen kanssa synny kunnon rakkaustarinaa. Älä tuuleta tytön nähden!

Tosi harvoin käy niin, että tyttö ihastuu sinuun, mutta jos onnistaa, mene syrjemmälle hurraamaan. Muuten saat välittömät pakit. Jos pokaus epäonnistuu, yritä päästä asian yli. Ihastuminen on kuin tauti ja toipuminen on hidasta. Vaikka olisit yrittänyt kaikkesi, muttet saa haluamaasi tyttöä, älä hermostu. Toivottomassa tilanteessa kannattaa luovuttaa. Ja missään tilanteessa älä suutu. Täyden kympin saa jos osaa pitää ne näppinsä kurissa ekojen tapaamisten ajan, koska se ajaa naisen repimään mieheltä vaatteet.

seksiä ulkona teinitytöt antaa pillua

Seksiä ulkona teinitytöt antaa pillua -

Asuin jo silloin omassa taloudessa,joten niin vaippailu,kuin potalla istuminenkin ol ihelppoa, ja tyttökin halusi potalle heti laskemaan loput pois. Optulan tilastosta vastaava yliopistotutkija Martti Lehti sanoo, että rikostilastojen tarkoitus on ongelmanratkaisu, ei ihmisten leimaaminen. Ohivuotoja ei pahemmin tarvinnu pelätä jos asento oli sopiva. Oon vuotias poika, yleisesti ottaen ihan normaali. Esimerkiksi Helsingin poliisin rikosylikonstaapeli Marja Vuento nosti kysymyksen esiin kahdeksan vuotta sitten Ylen Hullu juttu -ohjelmassa. Itsekin useimmiten lirauttelen vähän kerrallaan.

Puhelinseksi on paljon parempi kuin ei mitään, mutta harva yli nelikymppinen tietää tätä. Vuonna suoritetun kyselyn mukaan vain 17 prosenttia 45—vuotiaista miehistä ja 18 prosenttia samanikäisistä naisista oli kokeillut puhua tuhmia puhelimessa. Voit maata paikoillasi ja odotella, että kumppanisi saa sinut laukeamaan, mutta pääset perille nopeammin, jos teet sen itse.

Kun naiset masturboivat, he saavat orgasmin keskimäärin neljässä minuutissa. Kun homma hoidetaan esileikin ja yhdynnän voimin, aikaa voi mennä 20 minuuttia. Kiireessä nopein apu löytynee vibraattorista. Kumppanisi tuskin pistää pahitteeksi, jos saa katsoa. Jos seksirutiinisi ovat tylsähköjä, kutsu petiin mukaan vaikkapa Johnny Depp merirosvohattuineen. Kun antaudut seksifantasioille, piristät samalla oikeitakin hommia ja kiihdytät seksiviettiäsi. Jos vielä jaat jotkut fantasioistasi kumppanillesi, saat toimintaan entistä enemmän potkua.

Suosittuja fantasioita ovat spontaani seksi, kolmenkimpat sekä seksi työpaikalla. Paras puoli vanhenemisessa on se, että voit tehdä tai olla tekemättä, mitä haluat. Sano se kiltillä äänensävyllä, ja kumppanisi luultavasti ymmärtää, että sinulla on päänsärky, etkä halua harrastaa seksiä.

Mutta jos syy on sama viikosta toiseen, ymmärrystä ei ehkä heru. Kymmeniä tuhansia heteromiehiä ja -naisia käsittelevässä tutkimuksessa huomattiin, että 85 prosenttia naisista oli tyytyväinen kumppaninsa peniksen kokoon, mutta liki puolet miehistä oli miehuutensa kokoon tyytymättömiä. Kerro siis hänelle, että hänen housuissaan on kaikki tarvittava. Koolla ei olekaan väliä? Tällainen penis on naisten mieleen A hdistavatko puuttuvat sentit?

Newcastlen yliopiston vuonna toteuttamassa tutkimuksessa huomattiin, että ne naiset, joilla oli varakas kumppani, saivat enemmän orgasmeja kuin köyhemmän miehen kanssa seurustelevat. Tutkimukset osoittavat, että naisilla on tapana arvioida parisuhteita miehen suutelutaitojen mukaan. He myös harrastavat todennäköisemmin seksiä miehen kanssa, joka suutelee hyvin.

Haluat todennäköisemmin tehdä vastapalveluksen, jos olet juuri saanut. Joten kaikki voittavat, jos hän hoitelee sinut ensin. Jos luulit, että olet ainoa, joka ei saa orgasmia yhdynnässä, olit väärässä. Liki kolmasosa naisista jää ilman orgasmia, jos mieheltä ei tipu yhdynnän lisäksi muuta. Tämä johtuu siitä, että klitoris jää usein stimuloimatta yhdynnän aikana, vaikka se on juuri se kohta, johon pitäisi eniten kiinnittää huomiota. Jos et harrasta seksiä, mitä teet kaikella vapaa-ajallasi?

Todennäköisyydet ovat sen puolella, että teet enemmän töitä. Miehet ja naiset kääntyvät kummatkin töiden puoleen täyttääksen seksittömyyden aiheuttaman tyhjiön. Näin käy silloin, jos seksiä saa harvemmin kuin kerran viikossa, kertoo saksalaisen Gottingenin yliopiston teettämä selvitys, jossa tarkasteltiin 32 ihmisen seksielämää. Vaikka sinulla olisi raskausarpia missä tahansa ja olisit tyytymätön itseesi, rintojasi kelpaa kyllä esitellä — kunhan liivit ovat vain oikeankokoiset ja tukevat.

Laita yllesi siis paita, joka paljastaa vähän dekolteeta, ja tunnet olosi seksikkäämmäksi kuin aikoihin. Toisin kuin yleinen uskomus väittää, miehet eivät ole aina valmiita ja himokkaita. Tämä koskee erityisesti keski-ikäisiä miehiä, joiden testosteronitasot alkavat tippua. Älä siis syyllistä häntä, äläkä itseäsi. Kuvittele, että kumppanisi ei koskaan koskettelisi nännejäsi esileikin tai seksin aikana.

Hän vain jättäisi ne huomioimatta. Miksi sitten itse jätät ne huomioimatta? Miehen nännit ovat yhtä tärkeät kuin omasi.

Englantilaisen Sheffieldin yliopiston tutkimuksessa huomattiin vuonna , että nännien stimulointi aiheutti kiihottumisen yli puolelle miehistä tai ainakin lisäsi sitä.

Silti vain 17 prosenttia miehistä pyysi sitä. Säästä ystäväsi, siskosi, huonetoverisi ja erityisesti työkaverisi seksielämäsi yksityiskohdilta. Tapahtumien vertailu saattoi olla hauskaa parikymppisenä, mutta aikuisena naisena se on vain noloa ja ehkä hieman inhottavaa. Aseta itsesi heidän asemaansa: Tuhmat puheet kiihottavat todella joitain pareja. Puhe voi olla juuri niin siistiä tai rohkeaa kuin haluatte.

Varmista vain, että tiedät, mihin kumppanisi vetää tuhman ja ällöttävän puheen rajan. Lyhyet seksikohtaamiset voivat kuulostaa kiihottavilta, mutta monelle naiselle ne ovat kaikkea muuta. Durhamin yliopistossa vuonna tehdyn tutkimuksen mukaan vain 54 prosenttia yhden illan jutun kokeneista naisista piti kokemuksia positiivisina. Se, mitä ennen pidit liian erikoisena, voi vanhemmalla iällä ollakin mahtavaa, jos olet vain päässyt eroon rajoitteistasi.

Mikäpä parempi hetki tehdä seksivideo, stripata miehelle, kokeilla kolmenkimppaa tai tehdä mitä tahansa, mistä salaisesti olet aina haaveillut?

Seuraavan kerran, kun aiot antaa kumppanillesi suuseksiä, mene vielä alemmas. Jos et ole vielä huomannut, varpaat ovat yksi erogeenisimmistä alueista sekä miehillä että naisilla. Myös sormet, korvanlehdet ja polvitaipeet kannattaa testata. Perimenopaussi voi todella sotkea seksielämäsi: Tuore tutkimus paljastaa, että pitkissä parisuhteissa voi todella säilyttää kemian pitkään. Jos niistä uupuu lyhyiden suhteiden intohimoinen kiihkeys, se on luultavasti hyvä asia — ainakin jos kalifornialaisen Stony Brookin tutkimusta on uskominen.

Se nimittäin tarkoittaa, että suhteesta uupuvat myös ahdistus ja epävarmuus. Tulkit ovat hänestä tässä avainasemassa. Husein Muhammedin mukaan Lähi-idästä tulevat miehet tietävät kyllä, miten seksuaalirikoksiin Suomessa suhtaudutaan. Raiskaus ei ole hyväksyttyä Lähi-idänkään maissa. Husein Muhammed on Irakin Kurdistanista kotoisin oleva lakimies. Tilastojen mukaan Lähi-idästä ja Afrikasta tulevia miehiä epäillään Suomessa seksuaalirikoksista kertaisesti enemmän kuin syntyperäisiä suomalaisia.

Kun rikollisuutta selittävät tekijät kuten se, että maahanmuuttajien joukossa on paljon alimmista tuloluokista tulevia nuoria miehiä on vakioitu pois, ero on kymmenkertainen syntyperäisiin suomalaisiin verrattuna. Tilasto on Helsingin yliopiston yhteydessä toimivan oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen Optulan tekemä ja perustuu poliisille tulleisiin seksuaalirikosilmoituksiin. Optulan tilastosta on tullut jonkinlainen tabu. Osa suomalaisista on sitä mieltä, että tilasto leimaa maahanmuuttajat suotta.

Teeman käsittely on vaikeaa, koska siihen suhtaudutaan kiihkeästi sekä maahanmuuttoa vastustavien että puoltavien leirissä. Samaan aikaan täytyy muistaa, että suurimmalla osalla maahanmuuttajista ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Maahanmuuttomyönteiset tekevät hallaa maahanmuuttajille, jos he eri selittävillä tekijöillä selittävät eron pois", Husein Muhammed sanoo. Muhammed on muslimi ja vihreä poliitikko. Hänen mielestään asiaa tulee käsitellä maahanmuuttajien omissa yhteisöissä, järjestöissä sekä uskonnollisissa ryhmissä, jotta löydetään syyt ongelmiin.

Optulan tilastosta vastaava yliopistotutkija Martti Lehti sanoo, että rikostilastojen tarkoitus on ongelmanratkaisu, ei ihmisten leimaaminen. Miltä kuulostaa pornon äänimaailmasta syntynyt polkka? Mitä on kantaaottava klitorisjenkka?

Kansanmusiikissa ja kansanrunoudessa ei häpeillä puhua seksistä ja seksuaalisuudesta. Ja sen tiesi jo runojenkeräilijä Elias Lönnrot. Televisiosarjat ovat aikamme suuria kertomuksia. Ihmisen aika on kuitenkin rajallista. Mikä sarja kannattaa valita? Television tiiliskivet on analysoinut yli viisikymmentä laatusarjaa. Niihin perustuva testi antaa vinkkejä siitä, mitä kannattaa etsiä. Olisiko se jotain näistä?

Virusta pahemmiksi seurauksiksi nousivat neuroottiset huolet ja valtava häpeä. Miten on mahdollista, että kaksi itseään fiksuna pitävää kulttuuritoimittajaa avaa samana iltana videolinkiksi naamioidun viruksen Facebookissa?

Koska kokemuksemme olivat niin samankaltaiset, julkaisemme kirjoituksen tuplanarsistisesti minä-muodossa. Taiteilijanimi Leo Kuikka työstää Lappeenrannassa Suomen nihilistisimpiä ja synkimpiä sarjakuvia sysimustalla huumorilla siveltynä. Aviorikoksia, masennusta, lähiöahdistusta - sekä kung-fua! Kummallista kyllä Kuikan sarjakuvien lukemisesta tulee hyvä ja valaistunut mieli! Löytöön kuuluu harvinainen kasvosormus ja kultarahan kopio. Metallinilmaisinharrastaja ei ollut uskoa silmiään, kun savisen kuopan pohjalle valahti kymmeniä hopearahoja ja -koruja.

Hän seisoi pellolla keskellä Sysmän muinaisjäännösaluetta, jota on tutkittu jo kymmeniä vuosia. Siitä huolimatta metallinilmaisin osui johonkin poikkeukselliseen. Pohdintaa Anthony Bourdainin merkityksestä ja kuolemasta. Euroopassa on käynnissä valtava muuttoliike.

Tämä yllättää myös pienen Evitskogin, kun kylään avataan pakolaisen vastaanottokeskus. Teresa Soengas myy kalaa Hakaniemen kauppahallissa. Hakaniemen kauppahallissa Töölön kala -kyltin alla häärii iloiselta näyttävä nainen.

Menin ottamaan päiväunia, mutta heräsin kummalliseen kolinaan. Puhuin pojan kanssa siitä illemmalla kun tyttö oli lähtenyt, mutta poika oli kovin vaikean oloinen. Kyseinen tyttö on ruvennut olemaan useammin kylässä ja kolinaa on ollut enemmän kuin aiemmin. Olemme puhuneet perheen kanssa seksistä, mutta poika ei tykkää puhua aiheesta vanhempien kesken.

Meillä poika 16 v. Onhan se tietyllä tavalla yhden aikakauden loppu ja toisen alku, kun tietää lapsensa harrastavan seksiä. Minun tarina on ollut minulle traumaattinen, mutta nyt kun tyttöni on jo äiti ja lapsenlapset kohta teinejä niin voin jo nauraa koko asialle.

Tyttöni oli just tättänyt 18 ja oli treffeillä yhden vähän vanhemman pojan kanssa. Meillä oli aika tiukat säännöt niinkauan kun hän asui minun katon alla. Yksi niistä oli että yötä ei vietetä poikien luonna, ja jos joku poika haluaa viettää yötä meillä niin minä halusin tutustua häneen ensin. Luulin suojelevani tytärtäni näin.

Olin nukahtanut sohvalle siinä kun odotin hänet kotiin. Heräsin ja huomasin että tyttäreni auto oli pihatiellä, lumen peitossa mutta vilkku päällä. Luulin että auto on tyhjä koska se oli niin lumen peitossa. Päätin mennä tarkistamaan tilannetta. Avasin auton ovea ja siinä oli minun pikku prinsessa harrastamassa suuseksiä tämän treffiseuralaisen kanssa.

Poika tuli, hyppäs autosta ulos ja lähti juoksemaan. Vein tytärtäni sisään ja seisoin vieressä ja itkin samalla kun hän pesi kasvonsa ja raivosi mulle. Se oli kyllä paha tapa saada selville että omasta tytöstä oli tulossa nainen. Onneksi en muista minkä näköinen tämä poika oli, koska vaikka voin nauraa tilanteelle nyt, niin en olisi niin varma että nauraisin jos häntä näkisin.

Viimeistään sen jälkeen, kun tytär täytti 16, en ole ollut kiinnostunut, vaan ajatellut, että se on hänen oma asiansa. Eipä näistä asioista ole juuri tarvinnut kotona puhua.

Muuten on käynyt selväksi, että koulu on hoitanut sukupuolivalistuksen hyvin. Siitä kannattaa edelleenkin pitää kiinni. Itse kerroin ihan rehellisesti äidilleni ollesani vuotias, että olin silloisen poikaystäväni kanssa harrastellut. Äiti oli toki hieman pettynyt, sillä hän olisi halunnut, että olisin odottanut, muttei mitenkään suuttunut.

Sitten saa tulla colapissaa niin paljon kun vaippa vaan jaksaa niellä! Toivottomassa tilanteessa kannattaa luovuttaa. Joka oli yksi syy läheisyyden ja huomion haluun. Muutaman kerran oon mun ukilta pihistäny sellasen kun se käyttää tena gor men. Voisihan sitä tietysti mennä suihkuunkin pöksyt jalassa ja antaa tulla seisaaltaan, niin kuin joskus vuotiaana ulkona pusikon suojissa - oli hurjan jännää riisua pöksyt ja vetää mekonhelma ylös ja pissata seisaaltaan niin kuin pojat, kun oli varma ettei kukaan nähnyt.

2 thoughts on “Seksiä ulkona teinitytöt antaa pillua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *