Teinitytön pillu ison peniksen raja

Olen nuori tyttö jolla ensimmäinen suhde menossa johon kuuluu seksi. Kyse on poikaystävästäni joka häpeää varustustaan siksipä minua kiinnostaisi tietää millaisen kokoinen on normaali vehje.

Poikakaverillani on erektiossa penis n 13cm ja kivekset noin pingispallon kokoiset! Onko nuo ihan normaalit mitat? Levossa penis on noin 5cm. Tuo asia tuntuu olevan hirveän vaikea poikakaverilleni mutta minulle se ei ole. Seksi on ihanaa ja saan orgasmeja lähes aina. Porukalla saunominen ym ei tule kysymykseenkään.

Millä saisin rakkaani itsetuntoa kohotettua vaikka olen asiasta sanonut että kalu on ihana ja sopivan kokoinen minulle. Kaikilla vain tuntuu olevan 20cm jalkovälissä: Voiko pieni nainen tykätä isosta? Työkaverini on todella pieni nainen ja minä olen iso. Olen huomannut että hän katselee etumustani kiimaisesti.

Ei minulla mikään iso edes ole, mutta luuleeko hän että on iso? Voin kuitenkin vakuuttaa, että hän halkeaa mulkustani. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Mikä on ison ja pienen raja? Jos se keskimitta maailmassa on about 14cm, niin eikö sitten 15cm ole isohko ja joku 12cm ja alle pienehkö ja sitten kymmenen senttiä jo pieni jne?

Empä oikeen usko että suomessa on montakaan oikeesti likikään 20cm kullia ainakaan ihmisillä. Niin, usko mitä haluat, mutta kyllä esim. Älä tuudittaudu tuohon keskiarvoon niin lujasti. Neljä miestä, joista kolme pikkukalua ja naapurin Arska pelaavat korttia. Kolmella Cowboylla on kalut 11cm, 12 cm ja 13 cm. Arskalla joka voittaa poikien rahat onkin 22 cm mulkku. Mutta ei huolenhäivää tuumaavat pojat, sillä heidän mulkkunsa on vain sentin-pari porukan keskiarvoa 14,5 cm pienempi.

Ei siinä mitään mutta pieniä on silakat joulukaloiksi. Samalla logiikalla reilusti yli senttinen on lyhyehkö: Se 15cm on ihan yhtä tavallinen kun 14cm ja sitä eroa ei huomaa yksikään nainen.

Eikä tarvii uskoa tietenkään että niitä 20cm pelejä on, mutta kyllä niitäkin valitettavasti on olemassa Peniksen iso koko ei tarkoita samaa kun helvetin hyvä sängyssä. Katso nyt vaikka noita Mr. Moni mittaa suunnilleen persereijästään aloittaen tai sivusta, niin onhan se paljon siompi kun väärin mittaa sellaisella "hälläväliä, on se suunnilleen" asenteella. Joo, keskiarvo taitaa tosiaan olla noilla kieppeillä, suomalaisilla hieman vähemmänkin.

En silti sanoisi, että 15cm on isohko, mut 18cm mielestäni jo on. Se kulkee sulla korvien välissä. Jos täysikasvuisia -- myös sieltä alapäästä -- miehiä on Suomessa reilut pari miljoonaa, ja niitä parikymmentäsenttisiä on kahdella prosentilla näistä, megakullisia on maassamme jotain neljä-viisikymmentä tuhatta.

Onko se sitten monta? Se on jotakuinkin sama kuin jokaisella kuopiolaisella miehellä olisi senttinen tai isompi, ja kenelläkään muulla suomalaismiehellä ei. Onko se paljon vai vähän? Mikä on liian pieni peniksen pituus ja paksuus? Mikä on minimipituus tai paksuus jonka hyväksytte esim. Mikä on sopivankokoisen haitari pituudessa ja paksuudessa? Mikä on mielestänne ison raja peniksen pituudessa tai paksuudessa?

Mikä olisi unelmapeniksen pituus ja paksuus? Itse olen hyvin epävarma pienestä hepistäni ja naisten kanssa kaikki menee hyvin siihen saakka kun saavutaan asunnolle ja pitäisi ottaa esille. Pituus on noin cm ja ympärysmitta 13,5 cm. Kyllähän sillä nai, mutta takaapäin nainen nelinkontin tai seisten se tuntuu onnettoman lyhyeltä.

Luiskahtelee ulos vähän väliä. No lähetyssaarnaajassakin tuntuu aika onnettomalta. Takaa nainen kokonaan maaten tai kyljellään menettelee, tosin pohja ei tule vastaan naisella ja paksuuttakin saisi olla aika tavalla lisää. Olisi kiva tietää mitä te ajattelette kun tälläinen ilmeisesti kohtalaisen tavallinen pieni kulli tulee muuten kivan miehen jalkovälistä, jonka kanssa haluaisitte pitää hauskaa lakanoissa.

No, olet vielä nuori. Olen todennut, että minulle jo 17 cm pituinen on liian pitkä. Paras on sellanen keskimittainen cm pituinen. Liian pitkä sattuu kipeästi jonnekin kohdunnapukkaani, joten sellaisella ei voi paukutella miten sattuu.

Toki isomman vehkeenkin kanssa onnistuu, jos mies on varovainen, eikä innostu liikaa, mutta kyllä se rajaa osan asennoista pois kokonaan. Toisaalta liian lyhyen kanssa ei myös pysty sellaisiin asentoihin, jotka onnistuvat pidempien kanssa. Paksuudesta sen sijaan ei ole haittaa, vaan pelkästään etua.

Yleensä se on kirous. Harvan kokeneemman naisen tavara on siihen tottunut. Nuorempien kanssa sillä naiminen on yleensä joskus jopa mahdotonta. Onks yleensäki pienemmillä tytöillä pienemmät pillut? Ja moni nainen puhuu just pituudesta, mut entä paksuus? Kuinka paksu penis ois täydellinen? Ei ole täydellistä , Kokemusta jonkin verran , Ison kanssa piää aina olla varovainen ja pitää aina olla todella kostea tai sitten käyttää liukkareita ja sittenkään ei voi kovin rajuja liikkeitä tehdä, kun iso penis hakkaa kohdunkaulaan ja se taas sattuu.

Ja usein tulee sitten kirvelyvaivoja virtsatessa, kun ison kalun kanssa virtsaputken suu hankautuu muutenkin enemmän. Minusta sellainen olisi todella noloa,jos oma kumppani olisi niin pinnallinen, että pitäisi esitellä mulkkuaan saunassa että saisi ajatella, että ei tarvi ainakaan häpeillä.

Kaikenlisäksi mutu-tuntuma, minun ja kuulopuheelta isommat penikset ovat yleensä hieman veltompia, erektio ei ole niin kova kuin pienempien kanssa. Eipä me naisetkaan mitään sille mahdeta minkä muotoiset rinnat tulee. Tietysti voi silarit mennä hakemaan, mutta se ei kuitenkaan muuta alkutilannetta mihinkään.

Ehdottomasti isolla saa kunnioitusta; jos normikokoisista uikkareista näkyy vaikka kymmenenkin senttiä reittä pitkin lepäävää, paljasta mambaa on naisten suosio taattu.

Teinitytön pillu ison peniksen raja -

Poikakaverillani on erektiossa penis n 13cm ja kivekset noin pingispallon kokoiset! Ja seksi kin kaveruus on jatkunut monien kanssa Suositut Iltalehti kesäkuu 22, Lisätietoja merkkiä jäljellä. Ei kondomeja yleensä osteta pituuden vaan paksuuden mukaan. Mikä on mielestänne ison raja peniksen pituudessa tai paksuudessa? No, 15 tai 16 senttiä, sama kalu se on mutta nyt se on sentään hieman paremmassa kropassa kiinni: Iso on ainakin laskuvirhe. Siinä missä ison kanssa otetaan rauhallisesti ja pienestä taas kaikki mahdollinen irti on molempien kohtauspiste.

Penis ei yksinkertasesti mahdu sisään ja se satuttaa naista. Jotkut naiset ovat jopa sanoneet etteivät halua sitä sisäänsä, koska se on liian iso vedettyäni housut alas. Lisäksi housuissa tahtoo aina pullottaa ja olen huomannut, että moni nainen kyylää sitä. Se on hieman noloa. Lisäksi uiminen speedoilla nolostuttaa kaikkein eniten, koska en vain saa sitä millään piilotettua ja kaikke näkyy läpi.

Mitä mieltä naiset olette, onko iso penis hyvä vai huono juttu? Pidättekö penistäni sopivana, liian isona tai liian pienenä sekä paksuudeltaan että pituudeltaan?

Koska et vehkeesi koolle missään tapauksessa mitään voi, mitä teet tiedolla siitä mitä anonyymit nettinaiset ajattelevat? Oli se vehje minkä kokoinen tai näköinen hyvänsä, asialle ei juuri muuta ole tehtävissä kuin opetella käyttämään sitä. Oli kyseessä sitten nainen tai mies. Itse olen kyllä erittäin onnellinen siitä, että miehelläni on jokseenkin tavanomaisen kokoinen kalu.

Ainakin oletan näin "käsituntuman" perusteella, mittailemaan en ole ruvennut. Tykkään pikaseksistä ja käsittääkseni se ei niin vaan onnistu kovin isolla vehkeellä. Ja minulla on niin ahtaat paikat että jossain asennoissa tuollainen tavallinekin voi mennä liian syvälle. Lisäksi minusta on kovin väsynyttä kirjoittaa, miten ei tarvitse julkisessa saunassa häpeillä.

Luuletko, että normikaluiset sitten häpeilevät? Minua kiinnostaa kyllä enemmän mies jonka itsetunto ei ole mulkun koosta riippuvainen -varsinkin kun lepotilasta ei voi vetää johtopäätöksiä juhlakuntoon. No, olet vielä nuori. Olen todennut, että minulle jo 17 cm pituinen on liian pitkä.

Paras on sellanen keskimittainen cm pituinen. Liian pitkä sattuu kipeästi jonnekin kohdunnapukkaani, joten sellaisella ei voi paukutella miten sattuu. Toki isomman vehkeenkin kanssa onnistuu, jos mies on varovainen, eikä innostu liikaa, mutta kyllä se rajaa osan asennoista pois kokonaan. Ehkä johtuen siitä, että olen iso jässikkä mieheksi.

Kyllä kai tämä näyttäisi kookkaalta jollain cm pitkällä ja 60 kiloisella kärpässarjalaisella. Sun 17senttises on oikeesti 13cm! No on se nyt vaikeaa ymmärtää, oikeenko professorismiehiä ollaan ; Hymiö helpottaa. Vaikka se keskimitta olisi 8 cm niin 16 senttinen kalu ei silti ole iso vaan pienehkö.

Jos keskimitta on pieni, ei se tarkoita sitä että sen ylittävä olisi iso. Ai, nyt meni jakeluun. Ja euron vuositulot ovat pienehköt, jos niitä vertaa USA: Koska itellä ihan sama koko Mul on 14,5cm pitkä ja 4,5cm tai vähän yli paksu.

En oo koskaan aatellut sen olevan pitkä, mut en lyhytkään. Ja sellainen keskivertohan se todellakin on. Kukaan - ei mies eikä nainen- ole sanonut sitä lyhyeksi. Yksi nainen on sanonut isoksi.

Eli keskivertokamaa muidenkin mielestä. Lepotilassa se muuten on cm. Normi kondomi 18cm Large kondomi 20cm XXL Magic kumit kuulemma pienille sitten joita menee paljon kaupaksi. Eli olemme ikävä kyllä pienipippelisiä täällä Suomessa. Olisi hienoa ja miehekästä kun Suomeen täytyi tehdä maailman isoimmat kortsut erikseen. Ei kondomeja yleensä osteta pituuden vaan paksuuden mukaan. Yleinen leveys EU-standardi on 52mm, joka on kai keskiverto ympärysmitalle 12,5 mm.

Itselläni keskivarren ympärysmitta on mm, joten 52 milliset ovat hivenen ahtaita ja käytänkin noita 56 ja 57 millimetrisiä. Itse ajattelen niin, että on pieniä, keskikokoisia ja isoja peniksiä. Pienen ja ison rajana on siis keskikokoiset, joita kaiketi on valtaosa vehkeistä.

Yleisen uskomuksen mukaan suomalaisen peniksen keskipituus on noin cm. Se varmaankin pitää paikkansa. Mielestäni keskimittaisia ovat noin senttiset. Kokoon tosin vaikuttaa myös paksuus. Paksua 17 senttistä voisi kai jo sanoa isoksi! Nuorena tuli mittailtua omaa miehuutta moneen otteeseen ja monella tavalla Viimeisen vuoden aikana olen laihduttanut itseni timmiin kuntoon, ja kaikeksi iloksi sain kaluuni yhden lisäsentin näkyviin läskin alta!

No, 15 tai 16 senttiä, sama kalu se on mutta nyt se on sentään hieman paremmassa kropassa kiinni: D Olen aina mieltänyt kaluni keskikokoiseksi. Varmaan melkein kaikilla kavereillanikin on keskikokoiset.

Epäilemättä pääosa tapaamistani miehistä on keskikokoisella varustettuja. Maailman miehistä suurimmalla osalla on keskikokoinen Seksi on tullut harrastettua eri miesten kanssa noin 15 vuotta ja kokemuksesta sanoisin seuraavaa: Tää on taas jonkun senttisen omaavan provo: Mut ei 12 oo kuin vähän alle ka: Suomalaisnaisilla on siis tutkitusti maailman Suurikokoisimmat Kyrvät!

Esillä 15 viestiä, - kaikkiaan Itse olen vuotias ja munani pituus on Eli minkä pituinen ja paksuinen peniksen pitäisi olla mielestänne? Mikä on liian pieni peniksen pituus ja paksuus? Mikä on minimipituus tai paksuus jonka hyväksytte esim.

Mikä on sopivankokoisen haitari pituudessa ja paksuudessa? Mikä on mielestänne ison raja peniksen pituudessa tai paksuudessa? Mikä olisi unelmapeniksen pituus ja paksuus? Itse olen hyvin epävarma pienestä hepistäni ja naisten kanssa kaikki menee hyvin siihen saakka kun saavutaan asunnolle ja pitäisi ottaa esille.

Pituus on noin cm ja ympärysmitta 13,5 cm. Kyllähän sillä nai, mutta takaapäin nainen nelinkontin tai seisten se tuntuu onnettoman lyhyeltä. Luiskahtelee ulos vähän väliä.

3 thoughts on “Teinitytön pillu ison peniksen raja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *