Seuraa miehelle kristillinen deittipalvelu

seuraa miehelle kristillinen deittipalvelu

Kuten Naisnäkökulmaa kirjoitti, jos muunlaista etsii, sitä kyllä löytyy mielin määrin! Ja tosiaan vain yksi kristillinen.. Ja eikö kristillisellä palstalla saisi olla sitten uskovia?? No johan pomppasi- miettikääs hei vähän, jos yhtään sitä älliä olemassa on!!! Ja miksi täytyy puhua jostain ääri-asioista, eikö uskova ole uskova. Hän haluaa seurata sitä, ja niitä asioita, joihin todellakin uskoo!! Kaikki muuthan saavatkin vapaasti näin tehdä, kuka minkin mielihalunsa ja muiden uskonsuuntien mukaan, islamlaisetkin saavat paremmin harrastaa oppejaan- mutteivät jostain kumman syystä uskovat, ilman äärinimikkeitä!

Ja tätä paradoksia eivät älykkääksi ja järkeviksi itseään kutsuvat näe, eivät huomaa! Mitä sydämessä on Ei uskova ihminen ole mikään tavallista tyhmempi jotenkin, vaan uskova ihminen perustaa käsityksensä siihen sydämessään tuntemaansa, tietämäänsä ja hyväksi, parhaimmaksi kokemaansa ja oppimaansa Kristuksen rakkauden ääneen, kutsuun ja läsnäoloon, Hänen tuntemiseensa sen kautta, mitä oman valintansa jälkeen on oppinut myös seuraamaan tietäen ja kokien sen olevan se kaikkein parhaimman elämän, ilon ja kaiken elämän lähde!

Jonka Jumala kaikkiin meihin on elämän henkenä puhaltanut! Hän on Rakkaus ja sen Isä, eikä.. Mutta se, ken on tämän Rakkauden kutsun kuullut, usein monien elämän mutkien ja omien kurvailujen jälkeen- tietää ja tuntee mikä todellista on, mikä vain yksin voi tyydyttää!

Ja se jos mikä on niin ihanaa, että sitä kaikille toivoa soisi! Myös sinulle, sinä Hänelle rakas! Hän sinutkin luonut on! Ei pysty oikein alkuunkaan ihastumaan ellei näe vastapuolta hyvän näköisenä. Ja ei tässä riitä tai edes toimi se että vain mies näkee naisen hyvän näköisenä vaan myös naisen on nähtävä mies vetävän näköisenä. Siteraan tässä eräältä saitilta yhtä italialaista mallicahttailijapimua 28 vuotias.

Jotenkin näin se meni hänen sanomanaan. The beauty really shows up when she is satisfied with her man" No sieltä taisi puuttua tuo only sana mutta se joka tapauksessa kuuluu minusta tuohon joko implicit tai sitten explicit. Näinhän tämä asia minustakin menee ja vielä molemmin puolinkin. Eihän tämä homma voi minusta muuten lähteä nimenomaan edes alkuun jos ei molemmin puolin koeta että myös ulkonäkö on ainakin sen verran vetävä että pystyy ihastumaan.

Näin se nainenkin siitä sitten lähtee flirttaamaan ja homma pääsee alkuun ja kyllä sitä molemminpuolista ihastusta jatkossakin edellytetään. Tässähän tullaankin aivan keskeiseen ongelmaan joka aiheuttaa epävarmuutta nimenomaan jos on kyse jo vähän vanhemmista henkilöistä joka epävarmuus, jos se näkyy on taas meillä naisille aina turn-off, johtuu se sitten mistä syystä hyvänsä.

Sitä silloin tietenkin ajattelee miten tuo ulkonäkö oikeastaan lie säilynyt. Eihän se riitä vaikkei paino paljon noussut olisikaan ja peilistä naamakin ihan hyvältä paitsi mitä vähän vanhentunut näyttäisi itselle. Todellinen testi on sitten vasta kun oikeasti tapaa naisen. Naiselle tällainen tilanne on varmasti vielä paljon kiusallisempi. No tällaisia kirjoittelvan miehen suomalaisnainen kyllä tuomitsee välittömästi kevottomaksi romantikkoluuserilksi josta ei panemaan ole.

Se on tämä naisten ehdoilla etenevä kulttuuri meillä tällaista, ei voi mitään. Te krist miehet ette sitten koskaan kasva aikuisiksi. Itse käytin kyseistä palvelua ja ollaan sulhasen kanssa nyt oltu kolme vuotta yhdessä, häitä suunnitellaan. Emme ole fundamentalistikristittyjä, mutta sanoisiko nyt vaikka, että avoimia henkisyydelle. Se meitä yhdistikin alussa. Sain nuorena naisena ihan hyvin vastauksia, varmaan joku Suurin osa miehistä oli toivottomia tapauksia, jotka eivät kiinnostaneet yhtään.

Lisäksi jotkut vanhat miehet vastailivat, vaikka olin määrittänyt vastaajien iän yläikärajaksi 25 v itse olin tuolloin 17 v. He kertoivat, että heillä oli tuttuja naisia sivustolta ja nämä naiset kertoivat uusista nuorten naisten profiileista heille naiset nimittäin näkevät kaikkien naisten profiilit ja miehen kaikkien miesten.

Monet eivät olleet selkeästi edes lukeneet profiiliani, vaan vastasivat jollain automaattivastauksella. Uskonasiat menivät vähän niin ja näin, monet olivat perushelluntailaisia, mutta joitakin eivät uskon asiat edes kiinnostaneet. Yksi eli omissa fundismaailmoissaan ja väitti, että esim. Sanoisiko, että sulhaseni lisäksi minulle vastasi 2 ihan fiksua tyyppiä ja itse vastasin eräälle tyypille, joka oli myös ihan fiksu.

Ilmeisesti olisitte olleet kiinnostuneempia tietämään, millaisia naisia sivustolla pyörii, mutta siihen en osaa vastata.

Netissä pyörii vaikka minkälaista. Äkkiä sitä oppii kantapään kautta. Suomalaisia on huijattu perusteellisesti. Mulla on ilmoistus ko. Sivuilla ja epämääräiset lohkot siellä näyttää heiluvan. Vastaa alkuperäiseen viestiin kristilliset deittipalvelut Onko teistä kenelläkään kokemuksia kristillisistä deittipalveluista, kuten http: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Kotisataman Deitti on Kotisataman verkkosivuston rinnalla toimiva kristillinen deittipalvelu. Sivusto on suunnattu ainoastaan kristityille ja kristillisiä elämänarvoja noudattaville ihmisille. Seuraa voi hakea vain tositarkoituksella ja erityisesti avioliittoa ajatellen.

Kotisataman Deitistä voi etsiä ainoastaan vastakkaista sukupuolta olevaa kumppania. Deittisivusto ilmoittaa tavoitteekseen edistää raamatullisiin, kristillisiin arvoihin nojautuvia kestäviä parisuhteita. Google-hakujen perusteella se on kymmenenneksi suosituin deittipalvelu.

Se on yhdistänyt suomalaisia pareja jo vuodesta lähtien. Yli nelikymppisiä käyttäjistä on vain alle neljännes. Myös uusia ystäviä voi etsiä. Victoria Milan on suunnattu parisuhteessa eläville miehille ja naisille. Pettämissivusto on herättänyt paljon kohua mediassa koko elinkaarensa ajan.

Tämä lienee yksi tärkeä tekijä, joka on johdattanut sivuston suureen suosioon. Victoria Milanissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityisyyteen, ja sivustolla onkin paljon tähän liittyviä erikoisominaisuuksia. Vaikka deittisivusto on suunnattu nimenomaan varatuille seuranhakijoille, palveluun voi liittyä myös sinkkuna. Kaikki deittailijat eivät etsi sivustolta varsinaista salarakasta, vaan monelle riittää viestien vaihto samassa elämäntilanteessa elävän ihmisen kanssa.

Victoria Milan on vuonna kahdeksanneksi suosituin deittipalsta. Eliittikumppani tarjoaa mahdollisuuden korkeatasoiseen kumppanin hakuun. Vuonna perustettu deittipalvelu on saavuttanut suosiota erityisesti laadukkaampaa seuranhakukokemusta toivovien suomalaisten miesten ja naisten keskuudessa. Deittipalsta on suunnattu yksinomaan seuranhakuun tositarkoituksella.

Eliittikumppanin julkaisemien tilastojen mukaan sivuston käyttäjistä peräti 52 prosenttia on naisia ja 70 prosenttia korkeasti koulutettuja. Treffipalsta vetoaa siis erityisesti kyseisiin kohderyhmiin. Eliittikumppani eroaa monista muista deittisivustoista myös laajan yhteensopivuustestinsä perusteella. Testin täyttämiseen kuuluu hieman aikaa, mutta sen perusteella pystytään ehdottamaan käyttäjälle täsmällisesti kumppaniehdokkaita.

Eliittikumppani on seitsemänneksi suosituin deittipalvelu Google-hakujen perusteella. Sivuston suomenkielinen versio on ollut toiminnassa jo yli kymmenen vuotta ja sinä aikana moni suomalainen pari on löytänyt toisensa Match. Sivustolla on paljon eri-ikäisiä käyttäjiä nuorista aikuisista eläkeläisiin. Seuraajokaiselle on pitkään suurta suosiota nauttinut treffipalsta.

Seuraa voi hakea niin tositarkoituksella kuin seikkailumielelläkin. Palvelun erikoisuutena on, että sen kautta voi normaalin kirjoittelemisen lisäksi myös soittaa tai tekstailla anonyymisti.

Palvelun käyttö on edullista, eikä Seuraajokaiselle uusi jäsenyyttä koskaan automaattisesti. Käyttäjät ovat hieman kypsempiä kuin esimerkiksi monilla ilmaisilla deittisivustoilla keski-iän yritys ilmoittaa olevan 40 ikävuoden paikkeilla.

Sinulle kristittynä sinkkuna on mahdollisuus myös etsiä kumppaniehdokkaita uskonnon perusteella. Voit myös rajata kumppaneita haettavan seuran mukaan, esimerkiksi seuraavilla kriteereillä:. Eli E-kontaktissa voit hakea kumppani- tai ystäväehdokkaita varsin monipuolisesti.

Rekisteröidy ja kokeile ensin ilmaiseksi, niin tiedät mistä palvelussa on kyse. Mikäli haluat lähettää viestejä tai käyttää muita kommunikaatio-ominaisuuksia, silloin palvelusta pitää maksaa. Kotisataman deitti on Suomen ensimmäinen kristillinen deittipalvelu. Palvelun käyttöehdoissa mainitaan, että jäsenten tulee olla täysi-ikäisiä, jotka pyrkivät elämään kristillisten elämänarvojen mukaisesti.

Palveluun rekisteröitymällä ei vielä näe yhtään kumppaniehdokasta tai näiden määrää. Sinun pitää suorittaa maksu ennen kuin pääset selaamaan käyttäjien profiileja. Monista muista sivustoista poiketen, täällä kaikki ominaisuudet ovat ilmaisia ilman mitään maksullisia päivityksiä. Hakumahdollisuutta hengellisyyden perusteella tosin ei ole, mutta äkkiäkös palvelulle antaa mahdollisuuden — ilmainen treffisivusto kun on kyseessä, niin mitä voit menettää?

Sinkut palvelussa ovat maanläheisen ja ystävällisen oloisia, ja melko varmasti joukossa tapaat myös uskovaisia. Valikoimaa on tiettävästi Suomi Ja jos et halua maksaa deittipalvelusta , kannattaa ehdottomasti kokeilla iloista pannukakkua, eli Happy Pancakea!

Kannattaa rohkeasti kokeilla eri palveluja, koska koskaan ei voi tietää mistä se oma rakas löytyy!

seuraa miehelle kristillinen deittipalvelu

Seuraa miehelle kristillinen deittipalvelu -

Itse kyllästyin kristillisen deitin naisehdokkaisiin jo ihan sen vuoksi, että kaikkea tuntuu hallitsevan uskontokeskeisyys, ja vielä erittäin vahvasti. Siellä ongelmana on taas suvaitsemattomuus, joka kumpuaa siitä, kun maailmaan katsotaan tiukasti sen oman uskonnon vääristämien lasien lävitse. Yhtenä kysymyksenä on uskokaa tai älkää:

Pettämissivusto on herättänyt paljon kohua mediassa koko elinkaarensa ajan. Tämä lienee yksi tärkeä tekijä, joka on johdattanut sivuston suureen suosioon. Victoria Milanissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityisyyteen, ja sivustolla onkin paljon tähän liittyviä erikoisominaisuuksia. Vaikka deittisivusto on suunnattu nimenomaan varatuille seuranhakijoille, palveluun voi liittyä myös sinkkuna.

Kaikki deittailijat eivät etsi sivustolta varsinaista salarakasta, vaan monelle riittää viestien vaihto samassa elämäntilanteessa elävän ihmisen kanssa. Victoria Milan on vuonna kahdeksanneksi suosituin deittipalsta. Eliittikumppani tarjoaa mahdollisuuden korkeatasoiseen kumppanin hakuun. Vuonna perustettu deittipalvelu on saavuttanut suosiota erityisesti laadukkaampaa seuranhakukokemusta toivovien suomalaisten miesten ja naisten keskuudessa.

Deittipalsta on suunnattu yksinomaan seuranhakuun tositarkoituksella. Eliittikumppanin julkaisemien tilastojen mukaan sivuston käyttäjistä peräti 52 prosenttia on naisia ja 70 prosenttia korkeasti koulutettuja. Treffipalsta vetoaa siis erityisesti kyseisiin kohderyhmiin. Eliittikumppani eroaa monista muista deittisivustoista myös laajan yhteensopivuustestinsä perusteella. Testin täyttämiseen kuuluu hieman aikaa, mutta sen perusteella pystytään ehdottamaan käyttäjälle täsmällisesti kumppaniehdokkaita.

Eliittikumppani on seitsemänneksi suosituin deittipalvelu Google-hakujen perusteella. Sivuston suomenkielinen versio on ollut toiminnassa jo yli kymmenen vuotta ja sinä aikana moni suomalainen pari on löytänyt toisensa Match.

Sivustolla on paljon eri-ikäisiä käyttäjiä nuorista aikuisista eläkeläisiin. Seuraajokaiselle on pitkään suurta suosiota nauttinut treffipalsta.

Seuraa voi hakea niin tositarkoituksella kuin seikkailumielelläkin. Palvelun erikoisuutena on, että sen kautta voi normaalin kirjoittelemisen lisäksi myös soittaa tai tekstailla anonyymisti. Palvelun käyttö on edullista, eikä Seuraajokaiselle uusi jäsenyyttä koskaan automaattisesti. Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse ja puhelimitse. Näiden ominaisuuksien ansiosta se on Suomen viidenneksi suosituin deittipalsta vuonna Tinder on vuonna perustettu deittisovellus. Se yltää Google-hakujen perusteella Suomen neljänneksi suosituimmaksi deittipalveluksi.

Tinderin kohdalla on kuitenkin huomioitava, että suuri osa sitä koskevia hakuja tehdään epäilemättä App Storessa ja Google Playssä. Tämän vuoksi se on hyvin todennäköisesti suositumpi kuin Google-hauista voisi päätellä. Lähes 40 prosenttia Tinderin käyttäjistä on 16—vuotiaita ja yli vuotiaiden osuus on hyvin pieni. Tinderin käyttäjäkunta on siis selvästi perinteisiä deittisivustoja nuorempaa. E-kontakti on vuonna toimintansa aloittanut pääasiassa seuranhakuun tositarkoituksella suunnattu deittipalvelu.

Se on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi Suomen suurimmista treffipalstoista niin Google-hakuissa kuin profiilienkin määrässä mitattuna. Sivusto on erityisesti yli nelikymppisten suosiossa, mikä on nopeimmin kasvava nettideittailijoiden ikäryhmä. Menestyksen takeena ovat kotimaisuus, luotettavuus ja turvallisuus. Vuonna E-kontakti on Suomen kolmanneksi haetuin deittipalvelu. Deittisivusto on selkeästi vakiinnuttanut paikkansa kolmen suurimman seuranhakupalvelun joukossa.

HappyPancake on melko uusi tulokas nettideittailumaailmassa. Alun perin vuonna Ruotsissa toimintansa aloittanut deittisivusto rantautui Suomeen vuonna Happypancaken tärkeimpänä menestyksen salaisuutena on prosenttinen ilmaisuus. Maksua ei siis vaadita perusomaisuuksista, eikä tarjolla ole maksullisia lisäominaisuuksia. Koska palvelun täytyy jollain keinolla rahoittaa toimintansa, joutuu Happypancakessa sietämään jonkin verran mainoksia. Nämä eivät kuitenkaan ole paha häiriötekijä.

HappyPancaken suosio on kasvanut nopeasti ja se onkin noussut hyvin nopeasti Google-hakujen perusteella Suomen toiseksi suosituimmaksi deittisivustoksi. Eroa ykkössijaan jää ainoastaan muutama tuhat hakua. Suomi24 Treffit on yksi Suomen vanhimmista ja tunnetuimmista treffisivustoista. Se on niittänyt vaihtelevaa mainetta nettideittailijoiden keskuudessa. Saman sivuston yhteydessä toimiva erittäin suosittu keskustelupalsta tuo deittipalstalle välillä värikästäkin porukkaa.

Ravintolassa vierähti monta tuntia jutellessa. Molemmat kokivat, että toisen kanssa on helppo olla. Juttelimme aika syvällisiäkin asioita, muun muassa perheestä ja arvoista. Huomasimme heti, että arvomme ovat aika samanlaiset. Merkittävin asia oli, että olemme molemmat uskossa.

Ensitreffien jälkeen seurasi lisää tapaamisia mm. Kohta Kristian oli koko ajan meillä, Oona kertoo. Noin kuukauden päästä ensitapaamisesta pari alkoi seurustella.

Yhteistä alkua varjosti kuitenkin jännitys siitä, saako Kristian hakemansa opiskelupaikan Hämeenlinnasta. Kristianin pääsy kouluun jäi kiinni puolesta pisteestä. Se tuntui molempien mielestä johdatukselta. Jäin Helsinkiin ja päätin, etten hae enää muihin kaupunkeihin. Valitsen jotain, mitä voi tehdä täällä, koska se tuntuu Oonalle tärkeältä, Kristian sanoo.

Moni pari tutustuu toisiinsa yhteisten tuttujen tai harrastuksen kautta. Oonalla ja Kristianilla ei ollut seurustelun alkaessa yhtäkään yhteistä kaveria. Toinen piti tutustuttaa omaan ystäväpiiriin. Salilla käyntiä, frisbeegolfia… viimeisimpänä tulivat lautapelit, Oona kertoo. Pari huomasi pian, että he ovat luonteeltaan kuin vastakohdat. Minä taas olen rauhallinen, hieman erakkoluonne, Kristian sanoo. Tykkään itse valmistella ja tehdä kaiken hyvissä ajoin, Kristian taas viime tingassa.

Joskus olen miettinyt, miten edes olemme päätyneet yhteen, kun olemme niin erilaisia, Oona pohtii. Yksi yhteinen asia oli kiinnostus sosiaalialaa kohtaan. He päätyivätkin opiskelemaan alaa samaan kouluun ja tekivät jopa opinnäytetyönsä yhdessä. Olimme kuitenkin hyvä tiimi, Oona sanoo. Minä taas olin sitä mieltä, että meitä oli kehuttu ja kaikki oli ihan hyvässä vaiheessa.

Jo seurustelun alkuvaiheessa Oona ja Kristian olivat todenneet, että toiveena on päätyä kihloihin ja naimisiin. Häitä vietettiin vuonna Myös perheenlisäykseen liittyvistä ajatuksista puhuttiin jo tutustumisvaiheessa.

Sitten taisin aikuistua, ja aloimme suunnitella lapsen hankintaa. Tänä kesänä perhe kasvoi pienellä pojalla. Tulokas on myllännyt Oonan ja Kristianin arjen uusiksi, ja myös prioriteetit ovat muuttuneet. Pahemmin ei pysty suunnittelemaan huomista, vaan mennään vauvan ehdoilla, Oona kertoo. Oona ja Kristian uskovat, etteivät he päätyneet yhteen sattumalta. Sen huomaa näin jälkeenpäin, Kristian kertoo. Parille on muodostunut myös yhteinen ystäväpiiri.

0 thoughts on “Seuraa miehelle kristillinen deittipalvelu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *