Iskuri-treffit seksi keskustelu

iskuri-treffit seksi keskustelu

Voi olla, että täällä Pohjois-Savossa ei sitten löydy seksiseuraa hakevia? Ja mun naismausta sen verran, että tykkään kurvikkaista naisista, etenkin jos naisella on iso peppu ja isot reidet suhteessa keski- ja yläkroppaan. Ja kyseisen vartalo tyypin omaavia neitokaisia on olemassa paljonkin, että mistään harvinaisuudesta ei ole kyse. Niin kertokaapa naiset ainakin Pohjois-Savosta olevat vähän, että ettekö te todella etsi seksiseuraa, vai mistä on kyse?

Nuori, fiksu, terve ja jaksavainen nuorimies. Pistäkää yksityisviestiä, mikäli haluat saada väriä ankeisiin iltoihin! Täältä oon saanu hyviä kokemuksia http: Kaikki vastaukset, jotka olen iskuri.

Netistä tulee yleensä nykyään seksiseuraa haettua. Se on vaan niin helppoa ja paljon mukavampaa ja laadukkaampaa seuraa on löytynyt verrattuna baareihin. Viime aikoina olen käyttänyt tätä treffipalstaa: Löydä treffi- ja seksiseuraa. Kokemusta iskurista , Rahastus ja huijaus Vieras. Rahastus ja huijaus , Hakeeko kukaan seikkailuja laivalta?

Laivalla tulee käytyä muutaman kerran vuodessa ja kyllä sieltä yleensä on seksiseuraa löytynyt. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu Iskuri palsta on huijausta Iskuri palsta on huijausta Kyllääntynyt 7. Kokeilkaapa laittaa Iskuriin ilmoitus "mies etsii naista" ja sitten kun ilmoitus on julkaistu, niin vastaatte siihen omaan ilmoitukseen vaikka jostain muusta sähköpostista.

Vastaukset eivät tule koskaan perille. Palsta on ilmeisesti todellisuudessa tarkoitettu vain maksullisen seksin tarjoajille. Miesten on siis ajanhukkaa laittaa omia ilmoituksia sinne! Maksullisilta naisilta saa aina vastauksen ja heitä on siellä lähes kaikki ilmoittajat. Osan ilmoitus ilmeisesti päivittyy automaattisesti koska on joka päivä siellä ensimmäisinä päivästä toiseen.

Sivusto ei siis ole sitä mitä se on virallisesti olevinaan! Läskiä piisaa Ehdottaisin että nettideitti palveluista tehtäisiin virallisen valvojan alainen sivusto jossa liian kauan viihtyneet jämä-ämmät karsittaisiin pois heti kättelyssä.

Hieno kokemus taas Pitkästä aikaa joku nainen viitsi edes vastata viestiin. Huoria täynnä koko mesta.

En näe vaivaa enään vierailla koko palstalla. Joskus kuus vuotta sitten siellä saattoi olla ihan normaalejakin naisia mut nykyään pelkkiä maksullisia tai milloin mitäkin dingdong seuraa vailla olevia pervoja. Kyllä vaan toimii, just äsken testasin. Kun teet sen ilmotuksen, niin muista tarkistaa, että sulla on rasti siinä kohdassa, että haluat sähköposti vastauksia, jos se puuttuu, niin ne ei tule sulle ne viestit.

Noh, kuinkas paljon olet saanut oikeita vastauksia ilmoitukseesi? Joo eipä tule todellakaan vastausta Iskurissa viestiini, kokeilin vastata toisesta koneesta omaan ilmoitukseeni eri sähköpostilla. Rasti oli oikein laitettu. Ilmeisesti virallinen seuranhaku onkin vain kulissia ainakin miehille jotka etsivät naisia ja tarkoituksena on pyörittää vain maksullisia ilmoituksia.

Osa naisten ilmoituksista joissa on puhelinnumeron kautta vastausmahdollisuus on ilmeisesti feikkejä ja on tarkoitettu ilmeisesti tuottamaan vain rahaa puhelinmaksun kautta Sonetialle. Osaan naisista ei nimittäin koskaan saa yhteyttä vaikka soittaisi milloin tahansa.

Vain alkupuhelu operaattorille onnistuu ja kuunneltuasi hetken aikaa taustamusiikkia ilmoitetaan, että yhteyttä ei saada. Tuottaa aina pienen rahasumman Sonetialle. Kyllä palvelu teknisesti toimi ihan nopsasti, sanoisin loistavasti, kun vastasin tässä viikon sisällä miehen ilmoitukseen.

Eri asia on että tarjolla oli muuta kuin mitä etsin. Mutta kyllä palvelu toimii ja saattaa jopa joku löytää sitä juuri mitä hakeekin. Olen saanut vastauksia ilmoituksiini naisille. Jos olet vastannut laittamalla osoitteeksi toisen meiliosoitteen, niin muista tarkistaa se vastauksesi siitä ensin laittamastasi meiliosoitteesta. Piti testata tämä eli lähettää vastaus omaan ilmoitukseen.

Aloittaja on aivan oikeassa. Vielä pari vuotta sitten, edellisen kerran iskuria käyttäessäni, sain sitä kautta kontakteja, mutta nyt sinne on ajanhukkaa laittaa ilmoitusta.

Tuonkohan takia siellä nykysin on niin hiljasta, vastauksia tulee murto-osa siitä mitä vielä esim. Siitä en tiedä, mutta kostoksi lisäsin minäkin iskuriin sellaiset feikki ilmoa, joita sitten aktiivisesti pyöritän.

Siitäs saatte kusettajat ja maksulliset samaa rataa takasin päin. Etoo muutenkin koko huoraamis palsta, joen voisivat oikeasti sulkea koko roskan jo, kun ei ole ylläpitoa, eikä minkäänlaista valvontaa, eikä omia luomiaan sääntöjä noudata. Toinen samanlainen roskapalsta on seksitreffit, oikein säännöissä lukee, että ilmianna maksulliset seuranhakijat, eihän tuolla jumalauta muuta olekkaan, oikein huvitti koko sääntö.

No niitä huoria sitten aloin ilmiantaa ylläpidolle aktiivisesti, ja kas kummaa, mitään ei tapahdu. Onneksi suomi24 treffipalstan ilmianto toimii, ja ilmiannan kaikki huoraajat, joihin törmään, vois edes yksi palsta olla ilman huoria jo. Niin katos tiesikkö että ne ilmotukset tarkistetaan iskurissa etukäteen ennen julkasua? Joten tuskin kukaan edes lukee niitä valivalituksias. Ja jos siellä nyt jotain myynti-ilmotuksia onkin niin ketä voi noin paljon liikuttaa mitä muut tekee tai kauppaa, ei sun oo mikään pakko ostaa, eikä edes mennä lukeen koko palstaa.

Vai eikö ittelläs oo varaa ja siitä toi kostonhimonen katkeruus? Ja ei, minä en oo koskaan ollu maksullinen enkä sellaseks koskaan pyrkimässäkään.

No selitäpppäs se, miten alaikäiset pikkutytöt sitten myy pillua siellä, ja näihin törmää alati?? Imotukset menee tarkistukseen ennenkun ne ilmestyy palstalle tai ainakaan ne ei tule näkyviin sinne läheskään heti laiton jälkeen. Mitä kohtaa et ymmärrä? Se että ei tule heti näkyviin, ei todellakaan tarkoita sitä, että niitä tarkastetaan, vaan se johtuu siitä, että huorat ja kusettajat ruuhkauttaa ilmoitusten esille laiton.

Teeppä jostain huorasta ilmianto, niin näet, ettei palstan ylläpito toimi, eikä palstan sääntöjen vastainen huortaamisilmo poistu, josta ilmiannon teit. Onneksi muilla palstoilla toimii, ja huorista teen poistoilmoituksen heti, kun huoraan törmään, olis edes yksi palsta ilkman huoria. Huoraamisella kun ei ole mitään tekemistä seksin kanssa, se on vain pelkkä suorite korvausta vastaan, josta jää moni asia puutumaan, jota seksiin ja rakasteluun kuuluu. Omaan erikoiseen hakuilmooni ei ole tullut ainoatakaan vastausta.

Eikä varmaan tulekkaan mut ompahan kuitenkin siellä jos sattuisi semmoinen onni käymään: No vuotta myöhemmin sama tilanne jatkuu eli 0 vastausta. En kerro mistä on kyse mutta suomesta ei moista asiaa näytä löytyvän ainoastaan ulkomailta maksua vastaan. Iskuri on pelkkä huorien ja huijareiden sivusto. Nainen etsii miestä osiossa ensinmäiset 12 sivua kuuluu juuri näille huorille ja huijareille, jotka päivittäin uusii ilmojaan useaankin kertaan. Kaikki 16v - 25v ikäiset nais ilmoittelijat on pääosin kaikki huijareita tai muita kusettajia, useinmiten näiden ilmoituksen jättäjä on mies, ja nämä ilmoitukset erottaa runsaista hymiöistä joka lävessä ilmoitustekstiä.

Pienen pieni tosin olematon mahdollisuus saada seuraa iskurista on aloittaa ilmoitusten luku nainen etsii miestä osiossa vasta sivulta 13 eteenpäin, ja silloinkin pitää olla varpaillaan koko ajan, eikä automaattisesti lähteä itsestään kertomaan mitään, tai lähetellä muita kuin feikki kuvia. Lisäksi iskuria varten miehenä kannattaa tehdä ihan oma sähköposti, jota sitten aika ajoin vaihtaa uuteen, ja vieläpä tehdä sähköposti niin, ettei siitä selviä toiselle osapuolelle edes nimeä tai muuta yksityisasiaa.

Yli 10 vuoteen tuo iskuri ei ole enää ollut toimiva sivusto, ja jonka voisi jo oikeasti lopettaa kokonaan, kun kerran ylläpitoakaan ei ole, eikä valvontaa, eivätkä noudata edes omia sääntöjään.

Sunnuntaina perseesi poistettiin koska varoitin huijareista. Iskurissa saa ilmoittaa vain ilo tytöt ja huumekauppiaat.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Jos ensimmäisen lyhyen viestin jälkeen tulee vastaus, että kuulostat unelmien täyttymykseltä, niin se on siinä. Ei kukaan nainen rakastu mieheen silmittömästi, kun tämä kertoo olevansa tietyn ikäinen ja tykkäävänsä normiseksistä. Moni haluaa prepaidiinsa latausta, minkä jälkeen ei kuulukaan enää mitään.

Osa hiljenee, kun saa kuvan. Älä siis käytä mitään 'virallista' emailia, mistä voi päätellä, kuka olet äläkä helkutissa lähetä kuvia kenellekään! Netissä pätee sama kuin tosimaailmassa, eli missä on paljon maksullisia naisia, on myös rikollisuutta.

Muutes, jotain yhteystietoja näkee whois-listauksesta. Sen mukaan sivuston pitäjän fyysinen osoite on Lahden lähistöllä ja samaan osoitteeseen on Sonetia rekisteröity. Jatkopäätelmät jätän itse kullekin omatoimiseksi harjoitteluksi.

Iskuri on paljon rehellisempää meininkiä kuin suoli Minä olen nainen ja olen sitä kautta löytänyt aina haluamani seuraa, olipa se parisuhde tai seksisuhde. Kyllähän niitäkin älykääpiöitä on, jotka kyselevät hintoja mutta sellaiset viestit joutuvat roskakoriin. Varovainen toki pitää olla. Oikeaa nimeä tai yhteystietoja en anna ennen kuin on tavattu. Voiko typerämpää kommenttia olla oikeasti. Totta helvetissä naiset saa seuraa missä ja milloin tahansa, teillä ei tarvitse olla kuin yksi sana ilmossanne, niin seuran saanti on helppoa, ja se sana on pillu.

Mies saa taas kirjoitella kuukausi tolkulla romaanin paksuisia ilmoituksia, eikä siltikään tule kuin huorilta hinnastoja vastaukseksi.

Kaikkialla on sopimatonta toimintaa mukana. Iskurilta olen tavannut naisia mut tosin myös tutustunut poliisin työskentelyyn. Mikä valitettavaa vanhoja toimivia paikkoja kaatuu 9 yhdistää ja uusia tulee pikadeitti. Vähän häiritsevää hajontaa sellaiselle joka tosissaan tykkäisi tehdä tuttavuutta elon mielekkyyden parantamiseen mutta vaan ainoana vaihtoehtona treffit24 yli ylpeitä hipi hiljaisia nirppa nokkia tavoitella joilla jo jonossa suosikiksi listannutta tai keksittyjä profiileita tai unohdettuja tai tai tai.

Iskuri on pelkkien huorien ja kusettajien valtaama paikka. Mutta siis, 2 onnistunutta pidempiaikaista "suhdetta" olen tuolta kuitenkin saanut, toinen 25v putkiasentajan kanssa ja toinen 29v ekonomin kanssa, että miehiä ainakin löytyy laidasta laitaan. Ensimmäisten 2 päivän aikana sain vastausta, joista lähes kaikki olivat roskaa.

Paremmin olen onnistunut suomi24 deiteillä ja ihan livechätissäkin. Iskurin ilmoituksiin on vähän ihoittavaa vastata, jos kertoo koko elämänsä, luonteensa ja tunkee johonkin palvelimelle itsestään kuvia. Kaunis ilmoituskin naiselta voi olla ihan feikkiä loppujen lopuksi.

Laittakaa ilmoituksiin edes vietinlähetys mahdollisuus kännykkään. Ja karsikaa sitten idiootit kun kuulette puhelimessa, millainen mies siellä selittää itsestään. Ja se oma kokemus. Vastasin ilmoitukseen ja minulle soitettiin.

Treffeille mentiin pikaisesti ja kaikki oli onnellisia;. Kyllä Iskurista voi seuraa löytää, mutta se vaatii sitkeyttä. Lukutaidottomuus on vakio, samoin valehtelu. Mutta tiukkaa karsintaa niin kyllä sieltä voi helmiäkin löytää.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Kokemuksia iskuri. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

: Iskuri-treffit seksi keskustelu

ESCORT SERVICE IN LATVIA SUOMI PARISUHDE 205
NAISEN EJAKULOINTI OTTAAKO HUORA PUUROA 729
Erotiikka kuvat suomalainen pornotähti 160
Iskuri-treffit seksi keskustelu 623

Iskuri-treffit seksi keskustelu -

Eiköhän Iskurin tarina ollut nyt tuossa. Etsii reilusti vanhempaa naista tai miestä ja toivoo löytävänsä työkaverin tai naapurinsa ja näin saa häneltä pervoja viestejä ja alastonkuvia. Ei sellaisia testejä olekkaan joissa mielenterveys voidaan tutkia sillain että se estäisi johonkin työpaikkaan pääsyn tai mihinkään muuallekkaan. Naiset osaa olla kyllä petollisia niinkuin miehetkin. Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Mua ei kiinnosta naiset, ihan hetero olen. Tuo kaunis ja älykäs vierailee myös uskottomuus palstalla ja yhtä kauniisti sielläkin kirjoittelee. Moni asia voisi olla toisin suhteessa jos jos asioista puhuttaisiin.

Vaikuttaa kuitenkin siltä että ainakaan itse en voi näihin uusittuihinkaan vastata koska mitään vahvistuksia s. Ylläpidolta ei mitään vastauksia ole tullut vieläkään.

Jotain vikaa on sql-tietokannassa.. Iskurin palvelimella on luultavasti php päivittynyt tuoreempaan versioon heidän huomaamattaan ja vanhat mysqli komennon on deprecated. Laitoin heille viestiä ja kerroin, että php pitää downgreidata tai vaihtaa komennot uusiin, mutta eipä vastanneet.

Toivottavasti saavat pian kuntoon jotta pääsee tais naista hakemaan. Eilen alkoi toimia niin että ilmotukseen pystyy kirjautumaan ja se uusiutuukin, mutta vastauksia ei edelleenkään voi lähettää vahvistusviestiä ei tule Koko iskuri on täynnä silkkoja huijareita, huoria ja kusettajia, ja menettänyt täysin merkityksensä seuranhaussa, ei tulisi mieleenkään enää tuolta seuraa etsiä. Ei se nyt ihan täysin susi palsta ole. Sain sieltä maksullisen 18 v naisen, hyvin kaikki meni nainen sai rahat ja minä seksiä.

Pitää osata tunnistaa huijarit ja pitää osata kysyä oikeat kysymykset. Mitä kukakin pitää huijauksena. Minäkin saanut sitä kautta useammankin vuotiaan tytön imemään munaa pikkurahalla.

Ihan normaaleja nättejä neitoja, en koe tulleeni huijatuksi. Ei toiminut tuo iskuri täälläkään, mutta mihkä me sitä tarvitaan? Ainakin itselläni on tuossa nimimerkin takana yhteystiedot ja sinne voi kirjoittaa mukavat, terveet, liikunnalliset ja itsestään huolehtivat sinkku naiset.

Katsotaan saataisko toisistamme illanviettoseuraa johonku vkloppuun. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. En pysty vastaamaan kenellekään.

Ei, ja sama vika ollu jo ainakin yli viikon. Kirjautumisen sentään laittoi kuntoon että pystyy uusiin ilmotuksen, mutta mitä iloo kun kukaan ei pysty vastaan siihen?! Joo nyt näyttäisi toimivan. Ainakin tulee ilmoitus, että viestisi on lähetetty. En tiedä meneekö viestit perille ilmoituksesta huolimatta. Pitänee tehdä toinen spostitili ja kokeilla lähettää viesti itselleen.

Täällä tulee vastausviestejä perille. Joo minäkin sain kaksi vastausviestiä eli toimii. Tosin molemmat oli huijareilta. Toinen halus rahaa liittymää varten ja toinen halusi jatkaa keskustelua jossain maksullisella sivustolla, missä viestien lähettämistä varten pitää ladata krediittejä, jotka maksaa oikeaa rahaa.

Vitsi kun pääsis tollasten tyyppien jäljille Eipä ole minun ilmoitukseeni tullut yhtään vastausta, nyt syykin selvisi, kun koitin itselleni vastata toisesta sähköpostiosoitteesta - ei tule viestit perille: Mitäpä jos oma käytös on tuon aiheuttanut. Jotkut tekevät elääkseen , jotkut jopa nauttivat.

Omat suosikkini on vanhemmat herrasmiehet jotka ovat kohteliaita ja osaavat käyttäytyä. Siistikää ensin oma suu Ei toki koske puoliakaan tässä ketjussa. Onko kokemusta tapahtuneista treffeistä. No nyt stedattu, paskaa koko palsta. Kaikki horatsut russian mailta ja jos vastaat ilmoitukseen niin saat vastineen: Tein viikon ajan tutkielmaa ja teen sitä edelleen.

Koskaan ei tule live tapaamisia, ainoastaan maksullisten palstojen coins , krypto yms. Samat russian horatsut laittaa eri nimimerkillä ilmoituksia ja kuvia, todellisuus pettää pahasti. Toki heille helppoa rahan tekoa, ei tarvitse levitää jalkojaan ,laittaa vaan viestiä maksullisen palstan kautta ja kertoo kuinka kiimainen on helvetin huonolla suomen kielellä Samat kaavat joka horatsulla ja samat tekstit, kuvat vaihtuu.

ÄLKÄÄ ostako niitä cointseja, pointseja tai kryptoja. Russian huorat maksullisine palstoineen jää myös vetämään käteen mut ilman rahaa: Älkää hyvät ihmiset menkö törsää rahojanne olemattomaan , ja varsinaiseen russian rahoitukseen Olen tehnyt ko.

Kiitos jos jaksoit lukea tämän loppuun saakka. Sonetia mahdolistaa koko paskan ja samoin kaikki maksulliset palstat.

Hyvä kun teet tutkielma asiasta. En tunne koko palstaa, mutta kysyisin miksi ihmeessä sitten roikutte siellä, jos se on huono? On kai niitä muitakin keinoja etsiä seuraa. Rahan pyytäjiä koko sivusto täynnä en suosittele kenellekään Monessakin ilmoituksessa paljastuu googlen kuvahaulla, että kuvat otettu toisilta sivuilta.

Taitaa kans monessakin "nainen etsii miestä", ilmoituksessakin olevan se "nainen", todellisuudessa mies, joka kärkkyy kuvia, pelleilee tai muuta roskaa. Sitten myös tulee "vastaus" sähköpostiin linkin kanssa, joka ohjaa toiselle sivustolle ja joka on yleensä yllättäen maksullinen.

Vähän väliä kanssa varoitusilmoituksia huijareista tuolla. Kyllä ainakin itsellä toiminut ihan ok. Tarkastakaa ne oman sähköpostin roskaposti laatikot ettei sinne eksy. Ainakin osa itsellä mennyt spämmi postiksi. Viikoitain joskus harvemmin uusin oman ilmoituksen ja lähes aina sieltä on vastaus viestejä tullut.

Nyt hän on muutenkin näköjään muutoksen alla koko sivu. Et näkee sit mihin suuntaan menee. Olen homo jätkä ja oon iskuriin laittanut jo yliv10 vuotta ilmotuksia ja saan vastauksia toisilta ho pojilta välillä jopabliikaakin joten hyvin on toiminut ja seksiseuraa olen saanut!

Naiset on töistä virmassa, tyhjää tilin, jos joku mies antaa pankkikortinnumeron, kute minä Numapää! Kun kirjoitin, en enää voi, kun kävin ruokakauppassa ja menin kassalle, kassankone ilmoiti, toimius hyläty! Sillähekkellä tajusin tilini on ryöstesty, ja mikä on ryöstön takana. Moni laittaa veikki- ilmotuksen ja iäksi laitetaan jotain 18v. Etsii reilusti vanhempaa naista tai miestä ja toivoo löytävänsä työkaverin tai naapurinsa ja näin saa häneltä pervoja viestejä ja alastonkuvia.

Jotkut on jotkut ei itse sain sieltä vakkaripanon. Iskurin taru loppui sitten monen osalta eiliseen. Suurin osa ei lähde tuollaiseen rahastukseen enää mukaan ja siinä samalla moni menetti lähes ainoan mahdollisuutensa löytää minkäänlaista seuraa. Kiittäkää Iskuria siitä että yksinäisyys, syrjäytyminen ja itsemurhaluvut kasvaa. Menetti lähes ainoan mahdollisuutensa.. No tota kautta tuli ylivoimasesti eniten vastauksia, ja ne kehen ryhtyi tutustumaan johti myös usein tapaamiseenkin saakka.

Jostain syystä tuolla ja vastaavissa monet vaan jaarittelee niitä näitä ja jatkais varmaan kuukausitolkulla eikä homma etene mihinkään..

Nythän palsta on siivottu Niin sanottu uudistunut iskuri on avautunut. Ja nyt siellä ilmoituksen jättäminen sekä ilmoitukseen vastaaminen onnistuu ainoastaan maksullisella tekstiviestillä. Ei ole enää sähköposti mahdollisuutta. Eiköhän Iskurin tarina ollut nyt tuossa. Suositti sivusto muutti muutaman ilmoituksen autiopaikaksi. Olihan hieno uudistus tää uusi iskuri. Tuo konsepti ei tule millään toimimaan eikä tuolla keinolla tulla tienaamaan mitään.

Mainosrahoitteisuus olisi ollut parempi ratkaisu. Se toki edellyttäisi työtä ylläpidolta. Vastaa alkuperäiseen viestiin Iskuri palsta on huijausta Kokeilkaapa laittaa Iskuriin ilmoitus "mies etsii naista" ja sitten kun ilmoitus on julkaistu, niin vastaatte siihen omaan ilmoitukseen vaikka jostain muusta sähköpostista.

Miten paljon välittää osallistua vain koska on kutsuttu ja tuntee itsensä tärkeäksi? Tässäpä ajattelemisen aihetta kaikille pettäjäpareja höösääville. Etsi Toggle navigation Valikko. Käykäähän katsomassa kenenkä kaikkien miehet siellä etsii salarakasta! Pitäisi räjäyttää koko foorumi.. Onko muka joku nainen niin tyhmä, että vastaa tuollaiseen varatun miehen ilmoon? Täällä eräs ihana muodokas nainen joka etsii vain varattuja miehiä Iskurista. Ja todella ihania miehiä sieltä löytyy, vaikka joka ilta eri mies.

Moro olen ihan hyvätapanen reilu ja rauhallinen 48v,ja olen seurannut näitä deittipalstoja niin on kyllä todettava,että ei niissä ole ketään todellista,ystävän hakijaa tsekkaillaan vain miehen ulkonäköä,ja kuin paljon sillä on fyrkkaa,pistää peliin ,että siinä ei tunteet paljo paina,on kenenkään turha puhua mistään,ns; rakkauden tunteista!

Mutta Hyvää Joulumieltä kaikille. Missä näin mukavasti ajatteleva neitonen sirkuttaa No vastaa sitten kiireesti, olen puutteessa kun vaimo ei anna,sanoo että et sinäkään syö hernekeittoa montaa vuotta , Salaa pitää saada ja kiireesti muuten pallit painaa liikaa.

Pitäisköhän sun kattoo peiliin,ei mies käy vieraissa jos kotona on kaikki hyvin. Näitä vastaaviahan on ihan hitosti, itselläni tulee mieleen http: Vaimo hoitaa ikävät asiat kuten pyykinpesun ym.

Ei olla enää niin ahdasmielisiä kuin teini-iässä. Niin noinkin voi käydä,olisikohan käyny niin että vaimo olisi laittanut muutamaksi kuukaudeksi jalat ristiin ja nukkumaan mennessä niin paljon vatetta päälle että mies ei pääse lähellekkään naisen suloja. Ja sitten kun mies ehdottaa jotakin niin vaimo keksii kaiken laista veruketta, väsyttää,päähän koskee, ei huvita, äläviiti ei nyt, lapset herää ym ym.. Oikein hyvin kirjoitit,olen aivan samaa mieltä kanssasi. Naiset näkee vain kaiken pahan miehessä eikä itsestään mitää vikaa.

Olin itsekkin hakemassa naisseuraa samoilta sivuilta ja tärppäsi, asumme kaksistaan nyt ja menee oikein hyvin kummallakin. Ja taas menee hyvin kun ilma on puhdistunut. Hei Sinä joka valitat puutteestasi. Oletko ajatellut että itsessäsi on vikaa. Voit olla likainen, hoitanaton tukka, henkesi haisee tupakalle ja paskalle. Muniasi et osaa pestä, puhumattakaan että lähestyisit naista suihkun jälkee.

Olen 55v ja en ole koskaan vielä saanut naisilta pakkeja, ystäviltäni. Vain huono mies, esim. Kuka nainen nyt sitten voi olla tyytyväinen pieneen pippeliin jota heiluttaa epäsiissti mies.

Katsokaa miehet ensin peiliin ja sitten hammaslääkärin kautta suihkuun, vasta sitten voi lähestyä naista. Tuntuu siltä että vaikka itsessäni vika onkin, niin ei se ainakaan vieraalta saamista haittaa niinkuin kotona.

Kokkeelin, ryövätti, että auttaako ulkomuodon rustaus. Treenasin edistyksellisellä lihasharjoitusohjelmalla ja annoin painon laskea.

Värjäsin hyvällä maulla ja taidolla hiukset. Yllätys yllätys, kymppinen nainen lyöttäytyi viiskolomosen seuraan ja harkitsi pillun antamista. Joo, kyllä nainen oikein himossa kun sattuu olemaan, kelpuuttaa vaatimattomammankin paketin.

Ei siinä kysellä leivän hankkimismenetelmistä tai omaisuuden koosta, kun niilä ei tuollaisessa tilanteessa ole märkitystä. Sitten, jos nainen hakee vakikumppania, tilanne onkin jo toinen. Tyhjätaskut saa mennä ja ulkonäöltään kehnot saavat vain mulkaisun, jos sitäkään, osakseen. Itse olen mies, että en löydä helposti tilapäistäkään kaveria. En osaa palvoa naista enkä rahalla voidella, kun sitä ei ole. Ulkonäkö on jossakin Kauko Käyhkön ja Leo Lastumäen sekoituksen vaiheilla.

Kyllä juoppoja "lentiäisiä" saa, mutta kun ei seiso sellaasille. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vanhat läskipersemuijat, jotka eivät sytytä, eivätkä anna, pitäkää suunne kiinni ja tyytykää siihen minkälaiseksi olette suhteenne luoneet.

Niinkuin tämän ketjunkin aloittaja. Mikä onkaan mukavanpaa kuin tutkailla Iskurin ilmoituksia ja etenkin niistä valokuvia sekä lähetellä sitten toiveikkaana vastauksia. Ainahan ne ovat tulleet hylättyinä takaisin. Milloin mikäkin yrittää saada "pupuhakana", "johannana", "rietasrouvana" tai jollain muulla hauskallakin nimimerkillä vastaajan pauloihinsa ja lähettämään niin kullin-kuin naamankuvia.

Jos sua vain kiinnostaa laihat neiset niin etsi.. EN kyllä kuvan kera vaan ilma sitäkin jossa kullin oisi suussa. Jos nainen ei ole hoikka, niin ainakin toivoisi olevan järkeä päässä sen verran, että pystyy kirjoittamaan yhden selväkielisen virkkeen. Kiva paikka tuo iskuritreffit, kun samat muijat pyörivät sivustolla viikosta toiseen vaidellen nimimerkkiään.

En tiedä mitä etsien. Ilmeisesti menetettyä elämää tai jotain mitä ei ole olemassakaan. Kyllähän sieltä on monta mukavaa "lyyliä" löytynyt!!

Ja mukavaa on ollut!! Onneksi Meitä eläväisiä ihmisiä on molemmissa sukupuolissa! Sonnille Mitä yleensä vastaat ja millaisille profiileille kirjoitat? Eli miten saat ilmoittajan kiinnostumaan, lähetätkö kuvan?

Oletko muuten itse hakenut seuraa vai miten olet osannu tänne sivustolle.. Omista kun viimeisin etsi naisellisemman, trans miehen ja sitä edellinen muutti naisen kanssa yhteen. On tosi fantastista seurustella biin kanssa joka toteuttaa bi seksuaalisuuttaan. Vituiks menee ennemmin tai myöhemmin.

Kerran laitoin ilmoituksen että suoritan intiimihierontaa ja vieläkin on kolme naista jota hiukan hieron ja sitten kunnon pano päälle. Ihan hienoa kun on ihmisillä mahdollisuus päästä naattimaan vastakkaisesta sukuopuolesta noinkin helposti!! Helvettiäkö siitä pitää joittenkin käpyjen naukua kateellisina. Märkä liuka tavara, teke hyva vieras pilu, niita rittaa. Et kai vaan ole harrastanut suuseksiä. Papilloomaviruksilla on todistettu yhteys kurkunpääsyöpään.

Pidä se nappulasi pois vieraista naisista äläkä viisastele tällä foorumilla. Se on ikävää saada syöpä peräaukkoon perseseksin seurauksena, homoillahan toi on aika yleistä.

Jos joku juttu aiheuttaa pahaa oloa, sitä ei kannata tehdä. Eivät tämän maailman vääryydet joista uskottomuus ei ole liene suurimpia lopu vaikka kirjoittaisit kuinka monta valitusta keskustelupalstalle. Säästä itseäsi hauskempiin puuhiin. Nukkuu muuuten vieressä ensiyönä,. Mitä sitä täällä ihmetellään?! Eli tätä varattujen ukkomiesten mahdotonta kiimaa ja puutteessa oloa!?! Jokainen sen aivan varmasti tietää ja nykyaikana se on vaan tullut paremmin esiin kun on tämä netti!!!

Kaikki chätti ja deitti palstathan on täynnä, siis tosiaan pilvin pimein näitä puutteessa olevia kiimasia ukkomiehiä jotka etsivät petikaveria! Ja voi herran jumala sentään sitä valitusta ja vinkumista miten puutteessa ovat ja kiimassa!! Ja omaa akkaa ja perhettä ja pentuja ei missään nimessä jätetä!! Pakko roikkua tylsässä liitossa tylsän eukon kans vuodesta toiseen maallisen mammonan ja kulissin vuoksi mutta onneksi on nykyään tosiaan tämä netti jonka kautta saa ah Näin se homma menee ja totisinta totta!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kyllä näistä vaan pitää kirjoittaa älä muuta väitäkään. Jos kaikki aina painetaan vaan villaisella mitä siitäkään tulee. Aviosuhdetta tuhoavaa toimintaa ei tarvitse kenenkään hyväksyä millään muotoa.

Siinä ei ole mitään puolusteltavaa!!!!!!!! Voisinpa vaan pitää sua kainalossa lopun ikäni. Jos sama Timo itä-suomesta jonka minä kamppasin, niin ei taida laueta enää. Se tietää, että kyllä sitä tiukan paikan tullen ja hätätilassa saa vaikka kuin. Rahamiestä ne hakee, jolla olisi hyvä olla myös ulkonäköä kuin Engelbertillä.

Sellaista yhtälöä vaan harvoin onnistuu ratkaisemaan. Niinpä sitten käy niinkuin mulle, että nätti virkanainen tuli discon jälkeen puhuttelemaan kuin enkeli ja sai mukaansa. Farkkujen edustan peitti villatakilla, siellä kun oli iso märkä läntti. Paras iskuri pelle oli mies joka häämatkalta Italiasta sopi treffejä ystäväni kanssa. Siis vaimot uskokaa kuinka sikoja miehenne on. Onhan se kiva kun saa mannapuuroa kun palaa kotiin, kuka jaksaa kaurapuuroa viikkoa pitempään. Tasaarvo tässäkin,eli miten voi olla ällöjö akkoja.

Se mitä ei saada kotoa, haetaa sitten muualta Onhan se moraalitonta, mutta sopii ihmisen luonnolle Haarat auki kerta päivässä ja ensimmäinen askel kohti kestävempää sekä parempaa parisuhdetta on otettu. Jos ja ken sieltä seuraa hakee varattuna sen tehköön, itse en ole sivuilla vieraillut. Mutta eiköhän ihmisiä ole kaikenlaisia, pettureita ja uskollisia jokainenhan itse valintansa tekee. Myöskin sen katsooko vierestä puolison treffi hakua kyllä sen vaistoo jos toinen pettää.

Kuule ei muijat mitään tajua kun vaan puhut niille kauniisti. Minut vihittiin juhannuksena ja lähdimme häämatkalle thaimaahan. Maksoin muijalle manikyyrit paikallisessa paikassa. Sain näin omaa aikaa pari tuntia ja kävin panemassa kahta nuorta paikallista kaunotarta. Sitten takaisin muijan luo kun pallit olivat tyhjät, no latautuivathan ne taas illaksi. Seuraavana päivänä sanoin että kävisin yksin katselemassa kaupungilla.

Menin tietysti paikalliseen ilotaloon ja nussin pussini tyhjäksi, sitten taas muijan luo. Tein näin melkein joka päivä, parinviikon lomamme aikana ja nussin aina pallini tyhjäksi. Muija ei ole koskaan saanut tietää että häämatkalla hänen kanssaan olin ja nussin paikallisia huoria. Olisihan kallis matka mennyt muuten piloille.

Kyllä kunnon panomies aina keinot keksii ja aina on siistille miehelle pillua riittävästi tarjolla. Kun käy vierailla niin oma muijakin tuntuu paremmalle aina kun tulee kotiin. Siinä on pitkän onnellisen avioliiton salaisuus. Katsos kun panee paljon vieraita niin oma muijakin tuntuu melkein kuin vierasta saisi. Käykää jätkät suihkussa ja peskää joskus hampaanne ettei henki haise paskalle, niin kuin yleensä mieehillä jotka valittavat pillun puutteta. En ymmärrä miehiä jotka eivät saa pillua, olisko pieni pippeli se syy.

Oliko hiki ku heräsit tosta unesta?? Pikkupoika jolla ei edes seiso siinä omiaan uneksii. Et tiedäkään mitä vaimosi sun selkäsi takana puuhastelee ja ihan oikein sinulle! Muutahan et ole ansainnutkaan pikku rehvastelijapoika! Eikä tarvitse käydä suihkussa ja hampaitahan Läski-Kaalepin ei tarvitse enää pestä. Minimunasen hullun paskalle haisevan idiootin nimimerkki: Ihan loistopaikka voi laittaa surutta ihan pelkkää seksiseuraa hakuun ja poiketen monesta muusta paikasta tulee myös ihan hyviä vastauksia.

Tosin miesten jättämiä ilmoituksia on niin paljon että pakko jotenkin erottua joukosta. Urheilulliselle baareja karttavalle irtosuhteiden harrastajalle ihan ehdoton paikka. Kun pistää tarpeeksi hyvän näköisestä kropasta valokuvan ilmoitukseen niin tulee miehellekkin niin paljon vastauksia että ei tarvitse ihan mihin tahansa tyytyä.

Osa naisista tuntuu tosin arpovan kohtuuttoman kauan että uskaltaako sitä lähteä leikkiin mukaan mutta onneksi noita tosissaankin mukana olevia on ihan riittävästi. Onko jostain naisesta kiva katsella, kun miehet esittelevät vehkeitään Iskuri. En usko, että kovin moni nainen kiihottuu miehen kullin näkemisestä. Ainoa syy, miksi kulliaan pitäisi esitellä, on se että se vehje on poikkeuksellisen kookas.

Iskurissa on pelkkiä epätoivoisia, vähä-älyisiä horoja ja kusipää-äijiä. Toivottomia menetettyjä tapauksia jotka oikein hyvin täydentävät toinen toisiaan. En ikinä huolisi yhtäkään miestä sieltä. Vanhat horot miksei nuoremmatkin halvat huorat hakee sieltä seuraa, rahalla tai ilmaiseksi.

Todella oksettavaa ja epämiellyttävää. Noinne taudit tarttuu horosta horoon ku panette kaikki toisianne ristiin. Onneksi mun ei todellakaan tarvitse noin seuraa hakea koskaan: Sama se on mistä sinä sen seuralaisesi hankit.

Sillä kulttuuria harrastavalla ja lakikirjaa lukevalla "parempiosaisella" itää sukupuolitauti ihan yhtä nuoleesti kuin taviksillakin. Ettei vaan nimimerkin taakse kätkeydy kuitenkin petetty ja katkera akankanttura: Ihan vallatonta viisauden tuntemusta ei tekstisi kuitenkaan annillaan herättänyt. Kertoisitko minkä vuoksi kaunis ja älykäs vierailee sitten iskurissa jos sielä hengailu aiheuttaa pahoinvointia ja on muutenkin epämiellyttävää? Hakiaksesi kenties sisältöä kauniiseen mutta niin tyhjään elämääsi?

Aika outo yhteensattuma, eikö? Tuo kaunis ja älykäs vierailee myös uskottomuus palstalla ja yhtä kauniisti sielläkin kirjoittelee. Äly ja sivistys ei valitettavasti asu aina samassa päässä. Luultavasti petetty jä jätetty keski-ikäinen nainen. Mitä pahaa on, jos iskurinetistä sen seuralaisen löytää?

Aivan oikeassa olet, taudit jyllää aivan jokaisessa yhteiskuntaluokassa. Myös ne kauniit ja älykkäät voi autuaasti unohtaa kortsun käytön. Paitsi eihän ne varmasti edes pane. Vaikuttikin hieman kiukkuiselle täti-ihmiselle. Jaahas että hänellä on laadukkaita mielipiteitä muillakin saiteilla? No, kuka purkaa patojaan mitenkin, suotakoon se hällekkin. Jätetään tuollaiset vaan iskuriin itsehyväisyyteensä, ihan sama ei kiinnosta.

Ne harvat naisetkin ovat siellä kertakäyttöisiä. Pitäkööt hekumaorgioitaan vaikka munat ruvella. Oikea elämä on hyvin paljon enemmän mutta sitähän uhoojat eivät edes tiedä. Luojan kiitos oot aikaisessa! Kerrohan mitä se oikea elämä on, minä kun elän ihan ja vaan itseni kaltaista tarinaa? Harrasyaa lenkkeilyä ja salilla käyntiä. Taidat kertoa elämästäsi varmaa pesää ite tarjoat myös joka kundille oot katkera mimmi. Ei tässä maailmassa tosiaan enää löydä kuin itsestään liikoja kuvittelevia naisia, jotka kehtaavat asiallisiin deittiviesteihin tarjota kuin maksullista seuraa.

En tosiaan ymmärrä, miksi hitossa joku bimbo voi muka olla niin arvokas että voi täysin mitättömästä työpanoksestaan huolimatta vedellä käsittämätöntä satojen eurojen tuntiliksaa verottomana ja kuluttomana tietenkin, eikä edes "työpaikalle" tarvitse vaivautua.

Nykypäivänähän juttu menee niin, että prostituoidut valitsevat asiakkaansa, joten eipä tarvitse juuri "likaiseen" työhönkään suostua. En tarkoita, etteikö myös uhreja löytyisi..

On kuitenkin melkoisen naurettavaa, kun nainen kehtaa tekevänsä työtä silkasta omasta halustaan ja nautinnostaan ja silti veloittaa tähtitieteellisiä summia. Laiskoja ja saamattomia hyväksikäyttäjiä tuntuvat suurin osa olevan, joista suurin osa ei ansaitsisi pienintäkään myötätuntoa. Juuri hiljattain oli artikkeli jossa siteerattiin tutkimusta jonka mukaan nykyisin on yhä enemmän ns. Nuo kovia hintoja pyytävät vain ovat oivaltaneet "markkinaraon" ja takovat kun rauta on kuuma. Mikäli asetut hetkeksi tuon toisen osapuolen asemaan ja pysähdyt hetkeksi miettimään mitä itsensä myyminen saattaa aivan oikeasti merkitä ihmisen elämässä.

Ei todellakaan käy kateeksi alan tekijöitä. Eli itse, millä hinnalla olisit valmis laittamaan intiimiytesi kaupaksi, kantamaan sen henkiset seuraukset, sekä terveydelliset riskit?

Jos olet mies, kuten kirjoituksesi selkeästi antaa ymmärtää rivien välinen viestisi: Viestini siis oli "Lopettakaa" nimimerkille. Olen 33v mies ja olen etsinyt vuosia iskurista nuorempaa miesseuraa mutta kukaan ei ole ikinä vastannut. Siellä yli kolmekymppinen ei tositarkoituksella kelpaa kenellekkään nuoremmalle.

Sensijaan olen itse vastannut monelle vuotiaalle miehelle. He esittäytyy usein opiskelijaksi ja lukiopojaksi, inttipojaksi. Sama 18 vuotias esiintyy vuosia saman ikäisenä. Niille pitäs kertoo kaikki mistä tykkää ja kuvia pitäs laittaa paljon. Sitten muutaman viestin jälkeen ehdotellaan että tavataan huippuhinnalla.

Kerta käynnillä saisi parhaimman älypuhelimen. Sitten ne on hyvin kiinnostunut osoitteesta ja tuntuu, että samat esiintyy eri ikäisinä eri henkilöinä. Kirjoitustyyli on hyvin hiottua kuin naisen käsialasta. Epäilen, että joidenkinilmoitusten takana voi olla kodinputsausjoukot.

Ukki 65 v Ette te tiedä nykylämästä mitään: Olen nainen ja olen hakenut joskus aikaisemmin Iskurista naisseuraa tositarkoituksella.

iskuri-treffit seksi keskustelu

Iskuri-treffit seksi keskustelu -

Oletko muuten itse hakenut seuraa vai miten olet osannu tänne sivustolle. Jos olet tyytyväin suhteesesesi, iskuri-treffit seksi keskustelu, niin ei sitten mitään hätiä. Yllätys yllätys, kymppinen nainen lyöttäytyi viiskolomosen seuraan ja harkitsi pillun antamista. Älkää hyvät ihmiset menkö törsää rahojanne olemattomaanja varsinaiseen russian rahoitukseen Olen tehnyt ko. Tunnistin meidän eteisen, joka kuvassa näkyi selvästi. Moi, olemme 33v mies ja 43v nainen kuopiosta, haluatko runkata vaimoni mustiin pikkareihin?

3 thoughts on “Iskuri-treffit seksi keskustelu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *