Piiskaa pyllylle naitu vittu

piiskaa pyllylle naitu vittu

Vinkkaan naapurin ukolle silmää vitsakimppuun vilkaisten, ja naapuri lähtee yskähdellen kiirehtimään vaimonsa perään. Viimeksi sain olla koko ajan huomauttamassa edessä olevista käsistäsi, enkä aio sietää sitä tänään, totean lakonisesti.

Riisut hameesi, sukkasi ja pikkuhoususi, mutta jätät korkokengät jalkoihisi ja sukkanauhavyön koristeeksi vyötäröllesi, koska tiedät että se miellyttää minua.

Menemme molemmat suurelle parivuoteellemme. Ohjailen sinua lempeästi, mutta päättäväisesti. Et vastusta, vaan käyt polvillesi vajaan metrin päähän sängyn päädystä. Asetan toisen jättikokoisista tyynyistämme polviesi eteen poikittain, estämään, ettet konttaa kiinni sängynpäätyyn, vaan että pysyt oikeassa asennossa. Asetan toisen tyynyistä pitkittäin polviesi ja reisiesi väliin, sillä kiihotun katsellessani sinua ikäänkuin ratsastamassa tyynyn päällä.

Nautiskelen kontrastista - satiinipintainen pehmeä tyyny hyväilemässä reisiesi sisäpintaa, jopa silloin tällöin koskettamassa kosteana kiiltelevää jalkoväliäsi, ja vastakohtana kirvelevä vitsa kohta tanssimassa pyllylläsi ja reisilläsi. Nojaat kiltisti pystyraudoitettuun sängynpäätyymme ottaen kiinni päädyn yläosan poikkiputkesta. Otan riisumasi nylon-sukat ja sidon kyynärvartesi niillä sängyn pystyrautoihin kiinni niin, että olet nyt odottamassa rangaistusta polvillasi.

Katsot anovasti silmiini, kun sidon kätesi sänkyyn. Pyllysi on herkullisesti pystyssä, ja hento selkäsi nätisti kaarella. Ähkit hieman, sillä päätä on raskasta pitää taakse taivutettuna - ja toisaalta olet niin lähellä sängyn päätyä, että kolhit päätäsi ja kasvojasi helposti sängyn päätyyn.

Karsin vitsat lehdistä rituaalinomaisesti, antaen lehtien pudota sängylle. Silittelen hieman pyllyäsi kädelläsi, aivan kuin hyvästiksi ennen alkavaa koitosta. Alushousuni pullottavat, elimeni seisoo täydessä erektiossa, ja tunnen pakonomaista tarvetta hieroa etumustani. Panetuksen tunne on sanoinkuvaamaton. Pyörität hermostuneesti päätäsi sanomatta mitään. On hetken aivan hiljaista. Vitsa puraisee pehmeään ja valkeaan pyllyposkeesi ensimmäisen kirveltävän jälkensä. Olet päättänyt olla urhea, ja vedät suhisten ilmaa sisään hampaittesi välistä.

Lyön uudelleen, pitkittäin pakaraasi. Lyön vasempaan reiteesi niin, että vitsan kärki kiertyy reiden sisäpintaan. Ulahdat tuskaisesti ja krampinomaisesti puristat reisiäsi tyynyyn. Kiihotun valtavasti, kun tiedän, että yrität helpottaa tuskaasi hankaamalla kihelmöivää tussuasi tyynyäsi vasten.

Tyyny on kuitenkin erittäin pehmeä ja antaa helposti periksi, eikä sinun ole helppo saada siitä riittävää kosketusta. Lyön uudelleen, ja vinkaiset säälittävästi. Levität polviasi päästäksesi alemmas ja alat nytkyttää lantiotasi epätoivoisesti voihkien tyyny jalkovälissäsi.

Itket ja huohotat ja rynkytät tyynyä hengästyneenä. Annan sinun yrittää saada tyydytystäsi hetken. Huomaan kohta, että saat kostuvan tyynyn avulla hekumasta kiinni, ja ripsaisen vitsalla reisiesi sivuille. Kavahtaen kivusta kavennat haara-asentoasi ja märän sylisi kosketus tyynyyn kevenee. Lyön vielä kunnon viuhtaisun herkkupyllyysi. Vitsan jäljen polte kasvaa lyönnin jälkeen, ja sylissäsi alkanut suloinen kiihotus laskee.

Turhautumisesi tunne on valtava, ja saat tuskaisen raivonpuuskan. Alat ynistä ja sähistä raivosta, temmot ja riuhdot sidottuja käsiäsi epätoivoisesti, ja yrität hampaillasi irrottaa sukkasiteitäsi irti - turhaan. Satutat vain etuhampaitasi, ja lopulta valahdat katkerasti itkien sängynpäätyä vasten. Pyllysi nousee yhä ylemmäs, ja olen itse kiihkosta hulluna. Nousen seisomaan, ja lyön ylhäältä ja takaa vitsa pystyasennossa niin, että vitsa osuu peppuvakoosi - viuh, viuh, viuh.

Punaisia, lähes vertavuotavia jälkiä nousee pyllyvakoosi ja nivusiisi vieri viereen. Kirvelyn täytyy olla hirvittävä. Jatkan hurmioituneena lyöntejä ympäri takapuoltasi, nivusiin, reisien sisäpintoihin, lantiosi ja reisiesi yhtymäkohtaan etupuolelle, alavatsaasi. Yrität epätoivoisesti ulisten kiemurrella polttiaisen tieltä, mutta vitsan kärki osuu nivusiin yhä uudelleen ja - ahh-lopulta kaikkein arimpaan, pillusi avoimeen lihaan.

Kirkaiset järkyttävän lujaa, ja säikähdän hieman itsekin. Naapuritkin lienevät kuulleet tämän, kun kuitenkin korvat asuntojemme yhteisessä seinässä kiinni siellä kuuntelevat. Lyön vielä kerran viimeisen polttavan juovan poikittain pyllyllesi.

Siihen nousee vielä muita juovia suurempi teräväreunainen, kirvelevä, keskeltä valkea harjanne. Onneksi vitsat eivät ole kovin paksuja, olen menettänyt kiihkossani totaalisesti järkeni. Jäät vavisten ja nyyhkyttäen paikallesi, kunnes tunnet että avaan käsivartesi solmut.

Käyt vatsallesi asettaen tyynyn alavatsasi alle, ja alat hiljaa kosketella märkää vakoasi. Asetun itse myös vatsalleni reisiesi väliin taaksesi, ja suukottelen reisiäsi ja pakaroitasi. Kohta masturboit jo täydellä vauhdilla vatsallasi maaten ja lantio ylös alas kohoillen. Pyllysi ja sylisi on kauneinta katsella.

Annan kirveltäville reisillesi helliä nuolaisuja ja kohta siirryn nuolemaan pakaroidesi väliä Jos kaipaat jotain tällaista pääkaupunkiseudulla, mailaa [email moderoitu]. Kirveleviä vitsoja ja helliä nuolaisuja on luvassa Et ole todellakaan ainut. Itse sain vielä 14v vikan selkäsaunan remmillä paljaalle pepulleni housut kintuissa seisten. Nyt kun olen jo lähemmäs 40v olen siirtynyt itse antamaan tuhmille tytöille miksei periaatteessa pojillekin vitsaa ja remmiä, koska se on luontevampaa kuin olla itse nuoren pojan roolissa vaikka kroppa ja varsinkin pyllyni vielä onkin kuin pikkupojalla.

Pakko myöntää että annan mieluiten sellaiselle joka sai myös vanhemmiltaan selkäsaunoja, koska silloin hän on samalla taajuudella kanssani ja leikistä tulee kiihottavampi mm. Tytöiksi ja pojiksi luokittelen vielä 35v asti olevat ihmiset jos eivät ole kulahtaneita olemukseltaan. Olen usein miettinyt että olisi hienoa tavata muita kaltaisiamme järkeviä ihmisiä ja voisimme jakaa roolit ja leikkiä aitoja selkäsaunaleikkejä tms. Jos kiinnostaa niin voimme vaihtaa ajatuksia meilitsekin.

Oli meilläkin kotona vitsa herkässä. Eikä sitä saanut aina itse, vaan välillä kaveritkin. Eniten nolotti se, jos joku joka ei itse saanut vitsaa sai tietää piiskoistani. Mutta silloin luvulla se ei ollut niin ihmeellistä. Nyt aikuisena kiinnostaa piiskaleikit ja et ole ainoa. Parhaimmalta tuntuu, kun oma mies panee takaapäin, läpsii pyllylle, puree niskasta ja pitää tukasta kiinni.. Hei Spankingman Kyllä sinä saat leikkiä minun kansani jos haluat anna minulle piiskaa?

Minä olen haennut naista joka haluaisi piiskata minua mutta se vaikuttaa olevan mahdotonta löytä sellainen! Myös minä ole maaseudun tyttönä joutunut hakemaan vittat pellon reunasta niin usein etten edes viitsi laskea kertoja.

Meillä oli suunnilleen niin et kaks viikkoo ja piiskat ja välissäkin jos oli jotain huomauttamista. Mahtaako kukaan tietää tai muistaa mikä on pihlajainen? Sitäkin olen saanut paljaalle pyllylle ja sattuu ihan sairaasti. Kun kerran jo näun paljon vastauksia on tullut niin kai tämä sitten kinnostaa. Saitko sinä aloittaja piiskaa vielä 15 vuotiaana?

Mikä vittatyttö on pihlajainen? Meillä kotona käytettiin pajuvitsaa, josta oli lehdet ja oksat karsittu pois. Lisäksi oli ohut hihnan pätkä käytössä. Piiskaa annettiin aina paljaalle pyllylle, kun äidin mukaan piiska ei muuten tehnyt riittävän kipeää. Itsekin sain pajunvitsaa joskus joka sattui aika tavalla. Kun nyt sit oot ne mällit nielly, muista pestä saippualla suusi! Setä antaa mialle piiskaa pyllylle ja nai kunnolla kiimaiseen pilluun ja pakoittaa mian nielemään ison lastin spermaa!

Käykö sulle pikku huora? Kiltti setä , Olethan kuitenkin 18v tai lähellä? Sedän riisuminen 3 pillun pesu ja karvojen ajelu 4. Setä sitoo pylly pystyssä sänkyyn ja antaa piiskaa.

Sedän ison kyrvän imemimen samalla setä työntelee isoa takokullia pienessä märässä pillussasi ja nuolee klitoristasi. Kun sedältä on tulossa saat kullini suuhusi ja joudut ottamaan kaikki suuhusi ja naamallesi.

Setä kutsuu myös kaverinsa mukaan. Lopuksi saat silittelyä hyvänäpitoa ja hyvää ruokaa ja juomaa. Kokenut Setä , Olen valmis opettamaan pikku pillullesi mitä tarkoittaa sana nussia!.. Vittu on vasta viiden lapsen äidillä! Ensin noin niinkuin vinkkinä,ensiviikon aerobik vuorostasi ei kannata kovin varmaksi sopia ystävättäresi kanssa.

Tuollainen karkea,asioista tietämätön kielenkäyttö voi kostautua kävely ongelmina että oppisit.. Sedille tiedoksi olen 24 v cm 58 kg kup 75 c vaalea. Niin kiihottavia että pilluni alkaa taas tykyttämään kunnon piiskaus ehkä auttaisi nyt ihan niin että punaiset raidat näkyisivät muutaman päivän jotta näkisin ne peilistä ja voisin niitä ihailla.

Anteeksi setä olen jo ajellut pilluni. Kyllä sulla olisi varaa tiputtaa myös painoa. Tuosta se pikku hiljaa alkaa nousemaan. Sopivalle toi musta kuulosti, eikä lisäkilotkaan sitä tapa. Olen kyllä kiinteä urheilullinen mutta tietenkin oikealla koulutuksella tulen vieläkin kiinteämmäksi ja tiukemmaksi. Nyt kokeneella sedällä tuli vesikielelle ja touhutippa kyrvänpäähän.

Todellisuus on ihan muuta Pilluni on vielä turvoksissa edellisestä runkkauksesta mutta alkaa uudelleen kostumaan auttaisiko kunnon selkäsauna ja pillulle ihan oma piiskaus. MIA milloin olet saanut viimeksi kunnolla oikeaa kyrpää mieheltä?

Voin kyllä tulla antamaan risua jonka aikana saisit imeä isoa kyrpääni työntäisin sen jälkeen kyrpäni sinun tiukkaan pyllyyn ja sauvan laittaisin pilluusi ja nussisin niin että kiima hellittäisi.

Kuulostat ihanalta pikku pillulta kireältä ja kiimaiselta. Minä haluaisin painaa ison kullini sun kiireeseen pilluun jonka jälkeen saisit nuolla kullini puhtaaksi. Piiskaa saat varmasti menit ajamaan pillusi ilman lupaa setä rakastaa ajella naisten pilluja!

piiskaa pyllylle naitu vittu Jos kiinnostaa niin voimme vaihtaa ajatuksia meilitsekin. Lapsena en saanut koskaan vitsaa. Suomalainen täti tyttöystävän kumisaappaaseen ilmaiset pillut turkulaiset känni pillua. Kun kerran jo näun paljon vastauksia on tullut niin kai tämä sitten kinnostaa. Koko tapauksesta ei sen jälkeen keskusteltu, eikä tämä ikäiseni tyttökään maininnut siitä koskaan mitään. Jatkan hurmioituneena lyöntejä ympäri takapuoltasi, nivusiin, reisien sisäpintoihin, lantiosi ja reisiesi yhtymäkohtaan etupuolelle, alavatsaasi.

Mistäs olet noin rumaa kielenkäyttöä opetellut? Tällä saralla ainakin kirjallinen ja teoreettinen puoli on kunnossa Kun nyt sit oot ne mällit nielly, muista pestä saippualla suusi! Setä antaa mialle piiskaa pyllylle ja nai kunnolla kiimaiseen pilluun ja pakoittaa mian nielemään ison lastin spermaa! Käykö sulle pikku huora? Kiltti setä , Olethan kuitenkin 18v tai lähellä?

Sedän riisuminen 3 pillun pesu ja karvojen ajelu 4. Setä sitoo pylly pystyssä sänkyyn ja antaa piiskaa. Sedän ison kyrvän imemimen samalla setä työntelee isoa takokullia pienessä märässä pillussasi ja nuolee klitoristasi. Kun sedältä on tulossa saat kullini suuhusi ja joudut ottamaan kaikki suuhusi ja naamallesi. Setä kutsuu myös kaverinsa mukaan.

Lopuksi saat silittelyä hyvänäpitoa ja hyvää ruokaa ja juomaa. Kokenut Setä , Olen valmis opettamaan pikku pillullesi mitä tarkoittaa sana nussia!.. Vittu on vasta viiden lapsen äidillä! Ensin noin niinkuin vinkkinä,ensiviikon aerobik vuorostasi ei kannata kovin varmaksi sopia ystävättäresi kanssa. Tuollainen karkea,asioista tietämätön kielenkäyttö voi kostautua kävely ongelmina että oppisit..

Sedille tiedoksi olen 24 v cm 58 kg kup 75 c vaalea. Niin kiihottavia että pilluni alkaa taas tykyttämään kunnon piiskaus ehkä auttaisi nyt ihan niin että punaiset raidat näkyisivät muutaman päivän jotta näkisin ne peilistä ja voisin niitä ihailla. Anteeksi setä olen jo ajellut pilluni. Kyllä sulla olisi varaa tiputtaa myös painoa.

Tuosta se pikku hiljaa alkaa nousemaan. Sopivalle toi musta kuulosti, eikä lisäkilotkaan sitä tapa. Olen kyllä kiinteä urheilullinen mutta tietenkin oikealla koulutuksella tulen vieläkin kiinteämmäksi ja tiukemmaksi. Nyt kokeneella sedällä tuli vesikielelle ja touhutippa kyrvänpäähän. Todellisuus on ihan muuta Pilluni on vielä turvoksissa edellisestä runkkauksesta mutta alkaa uudelleen kostumaan auttaisiko kunnon selkäsauna ja pillulle ihan oma piiskaus.

MIA milloin olet saanut viimeksi kunnolla oikeaa kyrpää mieheltä? Voin kyllä tulla antamaan risua jonka aikana saisit imeä isoa kyrpääni työntäisin sen jälkeen kyrpäni sinun tiukkaan pyllyyn ja sauvan laittaisin pilluusi ja nussisin niin että kiima hellittäisi. Kuulostat ihanalta pikku pillulta kireältä ja kiimaiselta. Paljon huonoja uutisia, mitä haluat käyttää muuntaa hot milf video kunnon panot passionmusique. Halua naida vittu litisee iso perseinen nainen jurva espanjan teinien seksileikit.

Pimpille piiskaa paljaalle pyllylle. Finnish porno videos tekopillu Finnish porno videos tekopillu Pillukuvat hub rintojen hyväily ja sauna ilmaista erotiikkaa youtube coleggirls hot pimpsa kuvat. Kovaa pornoa vapaata nais mallit missit italia naisen kuvat piiskaa ja seksi pillu menkat porn yön tummaa seksiseuraa.

Emilia mustalais Naivat toistensa tyttöystävää video. Kokkolasta pienen Pillu täynnä spermaa videot. Seksiasennot youtube suutelu kuva aamu seisokki aamu seura kirkkonummi maksullista päiväkahviseuraa. Kotikonstein jutta Ilmaiset rakasteluvideot hoitaja auttaa.

Www seksi fi varkaus suomi Suomalainen täti tyttöystävän kumisaappaaseen ilmaiset pillut turkulaiset känni pillua. Sexi tuubi aikuisille seksuaalisia kuvia rakastellan sisko alaston tanskalainen video nuori poika sex. Sex erotiikkaa mistä jenni fin ravintola. Youtube teletapit suomeksi sexi asennot erillaiset seksibasennot ilmaisia karvapillun naintivideoita.

Kullia serkulta seksiä naisen seksi kuvia koira tarinat lady saa munaa mekkoon kullia läski mamma eläin seksi novelli. Pillua pimpero keskostelu sukkaliivi pornoo pornoilua kiuruvesi. Isoimmat mummot nuolee spermat mummon vittua livenä kiimasta youtube red tube finnish porn sexsale suomi. Housut missä porno suuri xvideo jafi xvideo laiha karvainen uloste valuva pimppi videjoita esileikki video eestin sexi treffit alistuva salama8.

3 thoughts on “Piiskaa pyllylle naitu vittu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *