Suomi keskusta ilmaiset treffit

suomi keskusta ilmaiset treffit

Stand up -esitys voi naurattaa molempia tai paljastaa toisen osapuolen kehnon huumorintajun. Elokuvien suosio pitää pintansa, mutta kannattaako leffaan mennä heti ensitreffeillä? Listasimme kulttuurinnälkäisille parhaat vinkit ja pahimmat mokat. Ahkerasti treffeillä käyvistä sinkuista on tullut niin merkittävä ryhmä, että kulttuuriväki on huomannut mahdollisuutensa. Museot järjestävät treffi-iltoja ja kirjakaupat sokkotreffejä.

Jos kaipaa treffeiltä muutakin kuin kahvittelua ja kolmen ruokalajin illallista, kannattaa kääntää katse kulttuuritapahtumiin. Mikäli olet naisista kiinnostunut sinkkumies, kannattaa käydä museoissa ja näyttelyjen avajaisissa.

Yleisössä naiset ovat valtavassa enemmistössä. Treffikävijän on syytä harkita toukokuussa markkinoille tullutta Museokorttia. Parhaassa tapauksessa jo pelkkä kortin omistaminen antaa hyvän vaikutelman.

Treffinäyttely kannattaa valita tarkkaan. Ajankohtaiset taidetapaukset herättävät helposti keskusteltavaa. Kiinalaisen Ai Weiwein näyttely on täynnä suuria veistoksia ja populaaritaidetta myötäileviä kuvia, joten tuoreelle parille kierros elokuvateatterin yläkerrassa sijaitsevassa HAM: Turun suunnalla treffejä järjestävälle sopii esimerkiksi Nils Dardelin näyttely Turun taidemuseossa.

Tampereella voi toki mennä treffeille myös Suomen Jääkiekkomuseoon , jos esimerkiksi Sara Hildenin museon Aseina huulipuna ja kyyneleet?

Elokuvissa käynti on ylivoimaisesti suosituin kulttuuriharrastus Suomessa. Ensitreffeille emme kuitenkaan elokuviin menoa suosittele, sillä monelle voi tuntua suorastaan kiusalliselta istua pimeässä ventovieraan vieressä tuntikaupalla.

Elokuviin moni kuitenkin päätyy, sillä niitä on tarjolla usein ja hintakin on kohtuullinen esimerkiksi konsertteihin verrattuna. Monelle nuorelle elokuvat ovat kaikesta huolimatta paras vaihtoehto, koska illanviettopaikkoja on alaikäisille heikosti tarjolla. Ylen elokuvatoimittaja Jenni Koponen listasi tämän hetken elokuvatarjonnasta parhaat elokuvat treffi-illalle perustelujen kera.

Stand up -koomikot ovat nousseet viime vuosina kaikkien suomalaisten tietoisuuteen. Suurimmat kotimaiset nimet vetävät jäähallit täyteen ja Ismo Leikola valittiin Yhdysvalloissa maailman hauskimmaksi koomikoksi.

Treffeillä stand up -huumori saattaa toimia hyvin, koska jännittyneessä tilanteessa nauru rentouttaa. Omat vitsit voi jättää varastoon ja luottaa ammattilaisen tuottamaan tunne-elämykseen. Järkytys voi tosin yllättää siinä vaiheessa, kun omasta mielestä liian ronskit vitsit saavat toisen osapuolen nauramaan kippurassa.

Kulttuuritreffeihin ei välttämättä tarvitse paksua lompakkoa, eikä taidegalleriassa vieraillakseen ei tarvitse olla erityinen kuvataiteentuntija.

Galleriassa voi piipahtaa vaikka vain ohi mennen. Useimmat galleriat eivät peri pääsymaksua. Helsingissä treffit voi yhdistää galleriakierrokseen.

Johtavista gallerioista voi myös bongailla taidemuseoiden tulevia ostoksia. Muualla Suomessa Turun keskustassa gallerioita siirryt toiseen palveluun löytyy tiuhaan, samoin Oulussa siirryt toiseen palveluun ja Tampereella siirryt toiseen palveluun.

Kannattaa pitää korvat ja silmät auki tällaisten tapahtumien varalta. Toinen helppo tapa tavata samanhenkisiä sinkkuja ovat tietenkin konsertit tai stand up —illat, joissa vallitsee sosiaalinen, baarimainen tunnelma, jossa ihmisten lähestyminen on luontevaa. Sopivien sinkkujen tapaaminen on tietenkin hieman tuuripeliä, mutta pääasia on, että olet ihmisten ilmoilla, jossa on mahdollista tavata uusia ihmisiä.

Yleensä sen oikean löytäminen vaatii yksinkertaisesti tuuria ja sattumaa, että satutte samaan aikaan samaan paikkaan. Onko sinulla deittiseura jo tiedossa ja pohdit minne mennä treffeille? Perinteisille kahvilatreffeille löytyy monta vaihtoehtoa keskustasta, esimerkiksi:. Vanha Ylioppilastalo tarjoaa myöskin melko rauhallisen tunnelman jutusteluun — oli juomana sitten kahvi tai alkoholipitoiset virvokkeet.

Hienoissa maisemissa kahvitteluun toimii Yrjönkadun Torni Ateljee Bar! Cafe Regatta, joka sijaitsee Töölössä. Pieni punainen mökki, jonka terassilla järjestää mukavat kesätreffit kahvin ja korvapuustin kera. Mutta mikäli vielä etsit seuraa Helsingistä, liity Eliittikumppaniin alla olevan bannerin kautta ja sovi treffit suoraan kotoa käsin!

Kuinka treffeille kannattaa pukeutua? Tee treffikumppaniisi hyvä ensivaikutelma siistillä olemuksella! Koostimme tutkimuksemme inspiroimana 5 vinkin artikkelin, josta saattaa olla sinulle apua valmistautuessasi treffeille.

Netissä on monenlaisia seuranhakupalveluja ja tapoja löytää treffiseuraa. Eliittikumppanissa tapaat pitkäaikaista parisuhdetta etsiviä, kaikenikäisiä sinkkuja. Katso perustelumme miksi sinun kannattaa valita juuri Eliittikumppani! Internetissä tapahtuvaan seuranhakuun kannattaa panostaa hyvällä profiilikuvalla, esittelyteksteillä.

Kannattaa myös muistaa tietynlaisia käyttäytymissääntöjä, jotta parannat mahdollisuuksiasi löytää treffiseuraa. Katso koostamamme 5 vinkkiä onnistuneeseen seuranhakuun! Tästä löydät Stephanie Woodin Google Plussasta. Skip to main content. Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj.

Suomi keskusta ilmaiset treffit -

Pieni punainen mökki, jonka terassilla järjestää mukavat kesätreffit kahvin ja korvapuustin kera. Mitä paikkoja suosittelette, missä olisi hyvä käydä. Elokuvat — hyvä idea, muttei ehkä ensitreffeillä Elokuvissa käynti on ylivoimaisesti suosituin kulttuuriharrastus Suomessa. Perulaisen juhannuksen erikoisruoka on marsu. Kuinka treffeille kannattaa pukeutua? Helsinkiläiset sinkut kulttuurin erotical massage amatsoonit urheilun parista? Ja jos jossain on parkkiruutu niin se on lähes rekka-autolle sopiva. Stand up -koomikot ovat nousseet viime vuosina kaikkien suomalaisten tietoisuuteen. Näihin mokiin olet vaarassa sortua

Riippuu vähän siitä oletko urpo vai insinööri vai molempia. Puunhalaajahörhö et ole, muuten olisi kiki kovana kallion suunnilla. Menkää vaikka siihen Jussi69 paikkaan Riff: Vastaa alkuperäiseen viestiin Hyviä treffipaikkoja helsingin keskustassa Tarkoitus viedä tyttöystävä viikon päästä viikonloppuna treffeille Helsingin keskustaan. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Järkytys voi tosin yllättää siinä vaiheessa, kun omasta mielestä liian ronskit vitsit saavat toisen osapuolen nauramaan kippurassa. Kulttuuritreffeihin ei välttämättä tarvitse paksua lompakkoa, eikä taidegalleriassa vieraillakseen ei tarvitse olla erityinen kuvataiteentuntija.

Galleriassa voi piipahtaa vaikka vain ohi mennen. Useimmat galleriat eivät peri pääsymaksua. Helsingissä treffit voi yhdistää galleriakierrokseen. Johtavista gallerioista voi myös bongailla taidemuseoiden tulevia ostoksia. Muualla Suomessa Turun keskustassa gallerioita siirryt toiseen palveluun löytyy tiuhaan, samoin Oulussa siirryt toiseen palveluun ja Tampereella siirryt toiseen palveluun. Aina treffeillä ei tarvitse olla korostetun turvallista tai mukavaa.

Jos treffikumppani on jo kokenut kulttuurinharrastaja, voi kokeilla jotain hiukan haastavampaa. Tänä vuonna suosioon nousseet pakohuonepelit on suunnattu pääasiassa useamman hengen porukoille, mutta yllätyksiä kaipaava voi kokeilla treffejä pelissä, jossa tietä ulos etsitään tehtävien ja arvoitusten kanssa.

Stand up -komiikan tavoin myös pakohuonepelit tarjoavat ikään kuin esikatselun treffikumppanin luonteeseen. Jos kumppanisi saa raivarit heti ensimmäisen vaikean haasteen kohdalla, voit itse nauttia pelistä ja todeta, ettei seuraavia treffejä tarvita. Jos haluat räväkän ja vaikuttavan kulttuurikokemuksen treffien aluksi, voit kokeilla vaikka joulukuussa ensi-iltaan tulevaa Uuden tanssin keskus Zodiakin esitystä Go Go Tanssiryhmä Kuumat Putket: Divine — New Age -musikaalia. Sen esittelyteksti siirryt toiseen palveluun viittaa jo sukupuoleen ja hurjiin kokemuksiin ylistyksestä ja alistuksesta — treffit ovat siis ainakin rohkea askel monen epämukavuusalueelle.

Maa-alueilla ennustetaan paikoin jopa 20 metriin sekunnissa yltäviä puuskia. Kahden kulttuurin perheessä Trumpin siirtolaispolitiikka aiheuttaa surua, raivoa ja häpeää. Joku hämmästyy alastomuutta, toinen kummeksuu järjestelmällisyyttä. Perulaisen juhannuksen erikoisruoka on marsu. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Kulttuuritreffeillä voi tehdä vaikutuksen — mutta vältä näitä virheitä Kulttuurin parista on helppo löytää ensitreffeille sopivaa tarjontaa.

Jaa artikkeli Facebookissa Mies, tee vaikutus Museokortilla Mikäli olet naisista kiinnostunut sinkkumies, kannattaa käydä museoissa ja näyttelyjen avajaisissa. Elokuvat — hyvä idea, muttei ehkä ensitreffeillä Elokuvissa käynti on ylivoimaisesti suosituin kulttuuriharrastus Suomessa.

Stand up -keikka paljastaa paljon Stand up -koomikot ovat nousseet viime vuosina kaikkien suomalaisten tietoisuuteen.

Lisää aiheesta Ota yhteyttä. Parisuhde Kaipuu toisen ihmisen läheisyyteen pysyy vuosikymmenestä toiseen samana — tavat etsiä tosi rakkautta ovat vain muuttuneet.

Luusto Omakotitalon pihasta löytyneiden luiden alkuperä on varmistumassa — Museovirasto ottaa luut tutkittavakseen. Siirtolaisuus yhdysvaltoihin Lapseni pelkää Yhdysvaltoihin matkustamista, kertoo Meksikossa asuva yhdysvaltalainen äiti. Naturismi Aito naturisti ei sekoita alastomuutta ja seksiä nakurannalla — ulkopuoliset tirkistelijät ja muhinoijat ärsyttävät.

suomi keskusta ilmaiset treffit

2 thoughts on “Suomi keskusta ilmaiset treffit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *